mlgi Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Czy miał ktoś do czynienia z tymi kijami, szukam czegoś o podobnej charakterystyce, pytanie czy są prawidłowo opisane? Niestety nie mam możliwości sprawdzić fizycznie żadnego z nich. Dzięki za pomoc. Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Na podstawie ogledzin sklepowych,to moim zdaniem CXT troche przeszacowany/delikatny szczyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Chętnie poczytam ewentualne opinie. Mieszkam w UK i sprzętu Sakury widzę w sklepach ogrom. Nie mam zaufania, bo nie znam, jednak sądząc po cenach, nie jest to ogólnie sprzęt słaby (chyba) , bo kosztuje porównywalnie tyle co Daiwa czy Shimano. Oglądałem co najmniej kilkanaście różnych wędek Sakury i jedno, co mi się nie spodobało, to bardzo cieniutkie połączenie między dolną, a górną częścią kija. Dodam, że kij, który macałem, kosztuje 160 fu, czyli około 800 zł. , a to nie mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Tutaj Sportism 10-30g... Nie wiem co chcesz tą wędką łowić, ale raczej przy mniejszych rybach będzie z tego tytułu mała przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Mam Sportism MH cast i ogarnia u góry 50 g na spokojnie a i 60 dała radę ale już z lekkim niepokojem . Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Dzięki panowie. Jacek, a dół od ilu ogarnia ten kijek? Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Wybór padł na Dragona, więcej napiszę jak przyjdzie i po majówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi