HubertDino Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Witam kolegów Może mi ktoś udzielic kilka cennych wskazowek odnosnie ustawien echosondyLowrance Mark5X Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HubertDino Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jest to moja pierwsza echosonda i niemam doswiadczenia w obsludze takich sprzetow Dzieki za wszystkie dobre rady jakie mi udzieliliscie drodzy koledzy Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krakus Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Kolego z echem jak z telefonem jeden model ma wiecej opcji drugi zas mniej i trzeba tylko rozpracowac jego funkcjeJezeli masz symulator to pobaw sie na sucho w domu ale najwiecej sie dowiesz jak wyplyniesz i zaczniesz sie sam uczyc tego echa na wodzie a wskazówki podane przez innych uzytkowników to nie to samo co przekonac sie na wlasne oczy jak to dziala i ktore funkcje bede dla Ciebie bardziej przydatne podczas wedkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wisnia023 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Najpierw przeczytaj 3 razy instrukcję, później pobaw się symulatorem, a później analizuj wszystko na wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bajzi Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jest to dość proste urządzenie w obsłudze, pobaw się nad wodą ustawieniami a szybko dojdziesz jakie są najlepsze w danym momencie.Ustaw tak soje echo żeby było jak najmniej zakłóceń a zarazem było widać jak najwięcej szczegółów. Jeden sezon pływania po swojej wodzie a nauczysz się odczytywać ekran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
HubertDino
Witam kolegów Może mi ktoś udzielic kilka cennych wskazowek odnosnie ustawien echosondyLowrance Mark5X Pro
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi