Oleix Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Poszukuje osoby która była by zdolna (oczywiscie nic na darmo w zamian 3 boleniówki )w wiśle złapać mi 10-15 babek wielkościowo 3-7 cm i wysłać je pks lub pkp oczywiscie pokryje koszty wysyłki Moze znajdzie sie ktoś chętny do pomocy bo niestety uwielbiam te rybki a w odrze ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 uwazaj na niektore gatunki, gdyz sa pod ochrona i jakiekolwiek manipulacje z nimi sa zabronione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 i jak Ci się przypadkiem znudzą, to nie wypuść do Odry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 chronione to chronione i niby nie można aczkolwiek zle im u mnie nie bedzie 150 litrowe akwarium z dobrą filtracją i kawałkiem skalnego brzegu porosnietym krasnorostami miałem babke kiedyś jedną z zalewu zegrzynskiego chyba najlepsza rybka jaka mi sie trafiła do obserwacji w akwarium ciekawska i zarazem bardzo interesujacy obiekt do obserwacji teraz mam egzotyczne gatunki ale nie są tak interesujące i nie maja tak ciekawych zachowań jak tamta Dla tego bardzo był bym wdzięczny jak ktoś złapal by mi kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anguiler Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 W Narwii i ZZ jest togi trochę, nie ma wypadu z gruntówką żeby 1-2 nie wzięły na białe robaki. Tylko nie bardzo widzę jak przechować i transportować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi