Kuballa44 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Panowie... Macie moze w swojej okolicy, bądz wiecie gdzie za granicą szukać kołowrotków typu Daiwa Emblem itd, lub stare Shimano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ostatnio byłem w takim sklepie we Wrocławiu na placu św Macieja. Stare shimano nowki sztuki. Oglądałem twin powera z hamulcem walki. Właściciel robił mi serwis kolowrotka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Sklep Team Samol Gliwice i filia w Pyskowicach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 I mają tam młynki z lat powiedzmy 98-2000? ( emblemy lub shimano super ship) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 I mają tam młynki z lat powiedzmy 98-2000? ( emblemy lub shimano super ship) Dokładnej oferty nie znam bo nie zgłębiałem tematu, ale widziałem dwie ekspozycje Shimano min. z Aspire z 2006 i TP chyba z 2002, które wysoko sobie cenią więc może mają na stanie inne ciekawostki. Myślę, że warto zadzwonić i zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ze starych widziałem tam tylko aspire , nic więcej chyba nie było.Aspire leży tam z 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ze starych widziałem tam tylko aspire , nic więcej chyba nie było.Aspire leży tam z 5 latWolno dojrzewający... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi