sucks_one Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Skoro bud?źet ograniczony to mo?źe bujnij Cataną 2.10 cw. do 30g?Jak na 100pln to kijek całkiem przyzwoity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 @sucks_one no do 4 st?łwek myślałem catanę kiedyś macałem w sklepie i nie zrobiła wra?źenia na mnie , trochę za mlaskaty kij jak dla mnie do cię?źszego łowienia.Myślałem du?źo nad castem i prawie ju?ź się wkręciłem , ale muszę odpuścić tym razem co nie znaczy ?źe nie wr?łcę do tematu casta. Wyb?łr padnie chyba na ten kijek http://allegro.pl/team-dragon-2-13m-14-35g-wysylka-kurierem- gratis-i1745114316.html kr?łtki dolnik ,c.w będzie pasowało , akcja x-fast,kij długością idealnie na ponton, miałem kija z dragona to wiem ?źe blanki mają fajne(jakby nie te szczyt?łwki wymienne) szybkie , nie wiem czy ten kijek posiada tubę rezonansową bo tak trochę chaotycznie opisują te kije, mo?źe ktoś wie jak to jest z tą serią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Sorki ?źe tak p?łźno ale jakoś mi ten temat wyszedł chciałem napisać ?źe wybrałem Team Dragon 2.13m 14-35g X-Fast , co do patyka to stwierdzam ?źe jestem zadowolony, spełnił moje oczekiwania na wypady pontonem a i z brzegu te?ź ładnie sobie radził , zaciąłem ju?ź nim trochę sandaczy w sumie nic większego największy 71cm,ale ?źadnych spad?łw nie zauwa?źyłem og?łlnie kij OK. Problem mam z kręciołkiem nie mogę nic mocnego do jigowania trafić , myślałem ?źe jak zakupię z shimano Twin Powerka 2500 to będę spełniony i tak uszczeliłem od kolegi z forum pięknego jak z pod igły TP ale radość nie trwała długo po otrzymaniu TP i pierwszym wyjeździe stwierdziłem ?źe szkoda tego cacka do mojej orawy (TP pewnie będzie niedługo do wzięcia)tak więc zaczynam wdra?źać w ?źycie nowy projekt i coś nowego dla mnie, będzie to CASTING i tu będę potrzebował waszej pomocy bo w temacie zielony ale to w innym wątku Dzięki za pomoc i sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Moze m?łj wpis troszku tu nie pasowac ale mnie sie lowi sandacze i szczupaki z lodzi najlepiej kijkiem ==>> Robinson Diplomat CS-MATRIX 295cm 10-30cwDodam ze mam kilka patyk?łw strikte na l?łdz w granicach 2,10cm i zdecydowanie wole tego RobinsonaWedkuje naczesciej w miejscach max 20 metr?łw i nawet na takich glebokosciach uzywam max 18g gl?łwekPozdrawiam i zyczem udanego zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Nie mam nic przeciwko długim kijom, ale podholowanie ryby do ręki w pewnych momentach mo?źe być nieco utrudnione. Oczywiście m?łwię o łowieniu z brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 mnie sie lowi sandacze i szczupaki z lodzi najlepiej kijkiem ==>> Robinson Diplomat CS-MATRIX 295cm 10-30cw(...)Wedkuje naczesciej w miejscach max 20 metr?łw i nawet na takich glebokosciach uzywam max 18g gl?łwek Ale to w zestawie z kilkoma śrucinami wp?łł drogi z tych 20 metr?łw i ze spławikiem Tak p?łł?źartem piszę, proszę bez urazy, szanuję ka?źdą odmienność, tylko nie ka?źdą rozumiem. P.S. Aha! Krzyśku, jeszcze poczekam a?ź sobie porzucasz i pozachwalasz casting, ?źeby napisać a nie m?łwiłem, hahaha PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 No ja pr?łbowałem wcześniej łowić kijem 2.7m ale to dla mnie udręka była a nie przyjemność , podejrzewam ?źe wynikało to z wielkości mojego pływadła , zbyt mało miejsca by manewrować długim kijaszkiem , większa ł?łdź wtedy ma to sens i więcej mo?źliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi