krzychun Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Witam,czy u?źywał ktoś Was fluorokrabonu 4-6lb jako linki gł?łwnej do spinningu po 2-4 gramowe przynęty? Jak to się sprawdza w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Uzywalem fluocarbonu toray pod klenie, jazie i nawet bolenie.Znikona rozciagliwosc, zerowa wrecz widocznosc w wodzie.Z tego co pamietam to porzadnie ukladal sie na szpulce i swobodnie sie z niej wysuwal.Bardziej sztywny od znanych zylek o podobnej srednicy.Trudnosci mi sprawial na wezlach. Przy gwaltownych braniach potrafil sobie zwyczajnie pyknac.Uzywalem kija do 10 lb o akcji x-fast moze gdyby patyk byl wolniejszy i bardziej spolegliwy... nie wiem. Dalem sobie spokoj z fluocarbonami, bo wedlug mnie to troche przyrost formy nad trescia. Moze gdybym jezdzil jeszcze na zawody, to owszem i chetnie, a tak to ni h.a ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzepetto Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Przy gwaltownych braniach potrafil sobie zwyczajnie pyknac.Uzywalem kija do 10 lb o akcji x-fast moze gdyby patyk byl wolniejszy i bardziej spolegliwy... nie wiem. Dalem sobie spokoj z fluocarbonami, bo wedlug mnie to troche przyrost formy nad trescia. Moze gdybym jezdzil jeszcze na zawody, to owszem i chetnie, a tak to ni h.a ;P Poszukaj czegoś tańszego i będziesz zadowolony, bo ceny Toray-a to jakieś nieporozumienie. Fluorocarbony mają to do siebie, ?źe trzeba do nich dobrac odpowiedni węzeł. Jak się z nim trafi, to nie ma problem?łw w postaci pękających węzł?łw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=OGZ8SBI8sGI i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Rany @kryst ?źeby to zawiązać trzeba jakieś specjalne studia kończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 TomCast ?źeby to zawiązać trzeba jakieś specjalne studia kończyćhehe chyba zrozumiałem )... chyba... jak weźmiesz ulotkę od Power Pro to masz tam ten sam węzeł, jedyna r?ł?źnica jest taka, ?źe chłopaki na filmikach składają ?źyłkę na p?łł i wychodzi niezła plątanina więc nie wiadomo gdzie się patrzeć .Przyznam, ?źe jakbym ostatnio nie pr?łbował takiego węzła to pewnie bym się nie połapał o co chodzi. http://www.powerpro.com/publish/content/global_fish/en/us/po wer_pro_v2/info/using_powerpro/knots/uni_knot.htmlproszę bardzo wersja dla chamstwa bez szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Bravo!!!!! Dokładnie jak pisze Kolega Bourbon Whiskey! Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Whisky, a nie Whiskey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 http://www.jackdaniels.com/age.aspx?ReturnUrl=%2f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Whisky, a nie Whiskey Z całym szacunkiem dla Ciebie i litr?łw wypitego trunku, wliczając w to Silver Limited (w numerowanych butelkach)WHISKEY!!!! http://www.jackdaniels.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 TK TO JEST JAK SIE DO KOMPA DOPUSZCZA LUDZI PO PIJAKU aBSOLUTNA RACJA, ZE TO wHISKEY, A NIE WHISKY iDĘ SPAĆ, DPNRANOC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Wypij za nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Właśnie coć mi sie wydawało, ?źe wczoraj siedziałem na kompie i chyba coś pisałem ... wstyd jak ... <_< Ju?ź nic nie będę edytował bo zmieni sens wypowiedzi po mojej wpadce .. niech to będzie przestrogą dla przyszłych pokoleń.Piłeś, nie jedź... i nie klikaj na forum Przepraszam za zamieszanie i kończe OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi