spinncaster Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Czy ktoś łowi na te przynęty??? http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/jigwobbler-a20-p1358 -k7526.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Roch Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Nie łowię, ale będę. Połknąłem haczyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spinncaster Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 ja dopiero wyczułem zanętę ciekawią mnie modele 8 cm / 29g pod sandacza i szczupłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Te?ź myślałem o tym wynalazku, jak to się by sprawdziło na owe drapie?źniki, mo?źe i ten mniejszy pod pasiaki?Na filmie basy biorą, a co na to nasze cwane basy powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ...........Na filmie basy biorą, a co na to nasze cwane basy powiedzą Inaczej, nie byłoby filmu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 danek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Czy ktoś łowi na te przynęty??? http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/jigwobbler-a20-p1358 -k7526.html Łowił , łowi ( okonie, sandacze, bolenie) i ma dostę do os?łb kt?łre takie wykonują PozdrawiamDanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WOBLER-W1 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Powolutku i ja się przymierzam do zrobienia kilku jigwobler?łw . Korpusiki ju?ź są gł?łwki te?ź odlane - mo?źe nie takie fajne jak na zdjęciu wy?źej ale przecie?ź to nie jest najwa?źniejsze . Jestem ju?ź po testach wodnych jednej sztuki w kt?łrą uderzyły 2 szczupłe pomimo brudnej- mętnej wody w Warcie . Nie wiem czemu nie zdą?źyłem dobrze przyciąć . Podejrzewam , ?źe 1 tylna nie zadurza kotwiczka mo?źe na szczupłe nie być wystarczająca , dlatego w tych kt?łre teraz robię będą 2 kotwiczki . To faktycznie fajna przynęta i robiąc odpowiedni kształt korpusu wobka mo?źna zmieniać jej pracę . Na razie uczę się tej przynęty i w doświadczeniach pr?łbuję poznać jak najwięcej jej mo?źliwości . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spinncaster Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Czy ktoś łowi na te przynęty??? http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/jigwobbler-a20-p1358 -k7526.html Łowił , łowi ( okonie, sandacze, bolenie) i ma dostę do os?łb kt?łre takie wykonują PozdrawiamDanek @Danek, jaka jest waga Twoich przynęt i jak na nie poławiasz sandacze? Zastanawiam się ile jest prawdy w schodzeniu 8cm jigwoblera(28g) do 3m wydaje mi się, ?źe jednak powinien schodzić nieco ni?źej i jak z łowieniem z opadu. Przynęta chyba powinna się sprawdzić przy obławianiu toni metodą opad/podbicie? chyba, ?źe się mylę. Z g?łry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Łowił , łowi ( okonie, sandacze, bolenie) i ma dostę do os?łb kt?łre takie wykonują PozdrawiamDanek ta glowka u gory wyglada jak z wirowek wirka. nie miales z nimi problemow? u mnie 3 szczupaki plywaja z blachami w pyskach - drut z glowki sie normalnie wyslizgnal...A co do przynety o wyglada super. hmm wlasnie pomyslalem o dodaniu do savegeara soft 4 play z lip scull'em takiej glowki z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MIGOTKA Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Czy ktoś łowi na te przynęty??? http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/jigwobbler-a20-p1358 -k7526.html Łowił , łowi ( okonie, sandacze, bolenie) i ma dostę do os?łb kt?łre takie wykonują PozdrawiamDanek @Danek, jaka jest waga Twoich przynęt i jak na nie poławiasz sandacze? A zfradzisz namiary na ludzia ? Zastanawiam się ile jest prawdy w schodzeniu 8cm jigwoblera(28g) do 3m wydaje mi się, ?źe jednak powinien schodzić nieco ni?źej i jak z łowieniem z opadu. Przynęta chyba powinna się sprawdzić przy obławianiu toni metodą opad/podbicie? chyba, ?źe się mylę. Z g?łry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MIGOTKA Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Nie mialo byc z humorem. Nie zauwazylem ze mi poszatkowalo wiadomosc. Bo bym edytowal. Szlo o to czy dal bys namiary na tego co robi takie woblerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WOBLER-W1 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ju?ź u mnie w temacie umieściłem linka do filmiku ale poniewa?ź tutaj toczy się dyskusja na temat tej przynęty to i tu wstawię . Ta wersja kt?łrą wstawiłem na filmiku jest sumą wypadkowych i jest to testowy egzemplarz jeszcze nie skończony . Będą jeszcze i ine . Dzisiaj nabierałem rozeznania . Jak powiedziałem w filmiku , ta przynęta nauczyła mnie pokory . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Nie łowię, ale będę. Połknąłem haczyk...łowiłem...nie połknąłem.... z tego co wiem na wyspach te?ź dupy nie urywa w por?łwnaniu z tym co ju?ź znamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MIGOTKA Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ja ustawiam sie w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jak nie robisz DUZEGO szczupaczka to dawaj JIGWOBLERA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spinncaster Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ju?ź u mnie w temacie umieściłem linka do filmiku ale poniewa?ź tutaj toczy się dyskusja na temat tej przynęty to i tu wstawię . Ta wersja kt?łrą wstawiłem na filmiku jest sumą wypadkowych i jest to testowy egzemplarz jeszcze nie skończony . Będą jeszcze i ine . Dzisiaj nabierałem rozeznania . Jak powiedziałem w filmiku , ta przynęta nauczyła mnie pokory . Du?źy szacun ode mnie kolego świetna praca Twojego woblerkao jakiej wadze gł?łwkę zastosowałeś jeśli mo?źna wiedzieć? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sobol Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 O,Panie kolego jigo wobek pierwsza klasa,du?źe uznanie za wszechstronność w konstrukcji wabik?łw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WOBLER-W1 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 W tym jak i innych testowych egzemplarzach stosowałem gł?łwki w przedziale między 13 a 18 gram . Myślę jeszcze o cię?źszych do większych przynęt ale to jeszcze czas poka?źe . Pomyślałem jeszcze , ?źe mo?źe kształt gł?łwki będzie miał jakiś wpływ na pracę tej przynęty na odpowiedniej głębokości ( na przykład w trolu ) ale nie mam pewności i dopiero w doświadczeniach będę m?łgł to stwierdzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WOBLER-W1 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 No dobrze to jeszcze wstawię i tutaj focinę tego co powstało i pływa tak jak na filmiku . Następne fotki będą ju?ź tylko w moim temacie o przynętach . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radosla Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 WitamPanowie jak ze skutecznością tej przynęty. Jak prowadzić taką przynętę patrząc na konstrukcję to myślę ?źe to finezja koguta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MIGOTKA Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 No dobrze to jeszcze wstawię i tutaj focinę tego co powstało i pływa tak jak na filmiku . Następne fotki będą ju?ź tylko w moim temacie o przynętach . Pozdrawiam .Witaj. masz mo?źe jakiegoś wolnego na zbyciu. moje okonie chętnie by się zaznajomiły z takimi woblerkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Bylo Glosno o tej przynecie,ale........... ucichlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
spinncaster
Czy ktoś łowi na te przynęty???
http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/jigwobbler-a20-p1358 -k7526.html
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi