Kuba Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Lowiliscie cos? Pochwalcie sie.Ja bylem w Bieszczadach, ale nie na rybach. Za to odkrylem (teoretycznie) fajne miejsce na Wisle...powyzej Pulaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adasio Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 ja w sobotę wędkowałem w Ostrołęce na Narwi,7 godzin biczowania wody wynagrodziło mnie dwoma okonkami,totalna porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 W sobotę chociaż pogoda dopisała,ryby nie bardzo.Wynik 4-ro godz. walki to ok 100 okonków w rozmiarach patelniowych(oczywiście zabrałem tylko kilkanaście) i jeden 52 cm leszcz na paprocha Pełnia czy cóś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adasio Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 jeśli 100 ryb w cztery godziny to nie bardzo,to jestem chyba jakiś inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Rocky, co to znaczy patelniowe? Dla jednych jest to wymiar 18cm a dla innych 40cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 19 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Rocky, co to znaczy patelniowe? Dla jednych jest to wymiar 18cm a dla innych 40cm? Ja to nizej 30cm nie zabieram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marek_k84 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 w sobotę porzucałem Sliderami 10 i małym Fatso i... nic ...Zauważyłem za to, że Daiwa Procaster nie za bardzo wchodzi w uchwyt HM 62+ Jak jedna łapka wejdzie to druga celuje ponad właściwy otwór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gadda Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Mareczku! Wada uchwytu, nie Daiwy... Nie daj Boże - nie przekrzywiaj łapek w kręciole!!!Gadda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marek_k84 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Darek,nie ma mowy o wykrzywianiu łapek. Po prostu do HaMa nie będę Daiwy zakładał jeno Penna, któren siedzi prawilno... Daiwa bedzie na Lamiglasku mieszkać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Byłem jedynie w sobotę. Wyniki: dwa szczupaki (jeden na karlinkę 20 g miedzianą a drugi na Algę nr. 1 srebrną) i jedno branie w płytkim dołku przy brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szczuply_maciek Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Witam W piątek okonki od 27-32cm i szczupakowa młodzoeż w liczbie 3 sztuk od 40 do 48cm, sobota sam małe szczupce no i właśnie teraz wracam z wędkowania i chyba najgorzej kilka brań nic na haku . Ale przyjdzie jeszcze ten dzień Łowiłem na Percha 8F RR, Horneta 5F HP oraz Slidera 10F RR. pozdrawiam wszystkich aktywnych (w terenie) wędkarzy Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szczuply_maciek Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Jutro wybieram się na suma na wiekszy zbiornik mam nadzieje że chociaż sumy coś pokażą. Boję się tylko że pełnia wszystko zmaści. Ale nie poddaję się. A swoją drogą to pochwalcie się na co próbujecie złowić suma na spinnig. Jeśli próbujecie pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 blacharz Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 byłem na jeziorku 100 ha, szukałem szczupakówefektsobota (4 godziny) 4 szczupaczki 35-43 cmniedziela (10,5 godziny) 2 szczupaczki 48 i 55 cm najskuteczniejszą przynętą okazał się Duel Alie Magnet 90 S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 @Michum,Kuba,Adasio Niestety,patelniowe u mnie to w gr.20 cm.Dlatego właśnie słabo bo nic większego nie udało sie namierzyć.Gdybym miał zabierać tylko pow. 30cm to jadłbym okonki chyba raz w roku,a lubię i moje babeczki też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba
Lowiliscie cos? Pochwalcie sie.
Ja bylem w Bieszczadach, ale nie na rybach. Za to odkrylem (teoretycznie) fajne miejsce na Wisle...powyzej Pulaw.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi