TomCast Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ciekawe czy spełnia życzenia http://www.kciuk.pl/Sum-albinos-Wazyl-88-kg-i-mierzyl-25-m-a 61795/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Albinosa nigdy nie złowiłem. Jednak wiem, że w Jeleniej Górze w stawie o nazwie Szpitalniak kiedyś były przynajmniej 4 tołpygi albinosy. Z nasypu obok stawu, w pogodne dni dały się podglądać i mocno wyróżniały się na tle pozostałych ryb ze stada. Jednak nie mogę potwierdzić czy są tam nadal czy załatwiła je przyducha albo jakaś siata... już jakis czas w Jeleniej bywam jako gość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Ja kiedyś widziałem węgorza albinosa. Sam nigdy nie złowiłem takiej ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Złota rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 O masz, to dmuchane czy żywe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 (edytowane) Trochę odświerzę temat , złoty rybek a dokładniej chodzi o sumka trafił się mojemu kumplowi na zasiadce z soboty na niedzielę . Mały bo mały ale cudak z Wisły pocieszył nam trochę oko , może jeszcze będzie okazja się z nim spotkać gdy urośnie Nie znalazłem innego działu to wpisałem tu gdzie jest , nie Hiszpania a Made In Poland Wisła Edytowane 13 Sierpnia 2018 przez Sławomir 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi