whitebrov Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Wracajac do St Croix Napewno PC66MHF ktory ma cw 10,6-28,4 a nie PC66HF ktory ma cw 14,2-42,6? I jak bede rzucal 60g jerkiem to nie bede czul ze ta przyneta jest juz za ciezka na ten kij? Obiecuje ze to moje ostatnie pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Stasiuk Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 to jest wlasnie to, o czym pisalem ja mam avida 66mhf.przy 30g juz calkiem fajnie sie laduje.rzucalem tez 65g i leciaaaaalo, ale mialem wrazenie, ze to juz troche duuuzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whitebrov Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 No wlasnie, czy wowczas kompromisem nie bylby kijek PC66HF ktory ma cw 14,2-42,6. Czy to juz za mocny sprzet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Stasiuk Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 wszystko zalezy na czym Ci bardziej zalezy 66HF to juz mocniejszy kaliber ale na szczubole w Szwecji pewnie ok.niech sie wypowiedza bardziej doswiadczeni koledzy p.s.ja kiedys, na poczatku na tym forum dowiedzialem sie, ze w sprzecie kompromisow nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whitebrov Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 no i znowu jestem w kropce ale dzieki Sebastianie za podzielenie sie swoimi spostrzezeniami bo o cos takiego mi wlasnie chodzi. Bo jak sie okazuje parametry parametrami a w praktyce itak kazdy kijaszek jest inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whitebrov Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Kupilem savage gear butch light xlnt 15-60g i kilka jerkow od 26g do 60g. Dzieki za pomoc jeszcze raz. Pozdrawiam,whitebrov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Stasiuk Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 uffwlasnie skonczylem czytac nazwe Twojego nowego sprzetu no to w takim razie masz super hiper extra power very big ultra nice kij daj znac za jakis czas jak sie tym rzuca pozdrawiam sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi