DarekM Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Witam wszystkich ,mam takie pytanie czy ktoś uzywał RH8 lub RH10 na wodzie stojącej.Chciałbym sprubowac tą przynętom pokusić sandacze wieczorem i w nocy na wypłyceniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Proponuję popr?łbować z efekt?łw mo?źesz się zdziwić Ja tam miałem fajne efekty z zębatymi więc szansa jest i to bym powiedział bardzo du?źa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Na 12-tkę pięknie wchodzą odrzańskie sandacze... ale to woda niestojąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 dzięki za odpowiedzi będem musiał sam sprubować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Kilka stricte boleniowych wabik?łw sprawdziło mi się na niepłynącej wodzie, gł?łwnie na okoniach. Wszystko w rękach (i w głowie) wędkarza. RH, jak ka?źda przynęta, czasem łowna, czasem nie. Zdecydowanie przypomina małą rybkę, do tego ma bliską naturalnej i niesztampową akcję, dlaczego więc miałaby być gorsza względem obracającego się kawałka blachy, zamiatającego po wariacku Kopyta, czy wyprofilowanego plastikowego badyla? PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi