rafaelo1996 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Eleganckie ;] Pływajace czy tonące;p ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 (edytowane) ten na górze jest trochę przeciążony kotwiczkami już mu dałem odpowiednie i jest ok woblery pływają ale nie wyskakują jak kostka styropianu na wodę co do wagi te większe 2,5 grama ten mały 2 gram , co do pracy to raczej leniwa ale będzie czuć na kiju nie będą nurkować głęboko myślę że coś koło 50 cm taki był zamiar może jak będę na rybach to wstawię filmiki z pracą wabika Edytowane 8 Marca 2013 przez Tomala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) no i seria 3 cm skończona robiłem dwa typy jedne praca mocniejsza i głębiej schodzą drugie to lżejsza i płytsza wyszło mi na czysto 34 sztuki więc nie jest źle i i jeden zaplątał się w pudełku kolegi woblery z bielska Edytowane 10 Marca 2013 przez Tomala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 W dobrym towarzystwie, to może leżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Tomala proszę wstaw filmik z pracą tych ostatnich woblerów - mają to coś w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 jasne nie ma problemu wkrótce się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 dzisiaj miałem okazję osobiście zobaczyć te ostatnie wobki Tomali i muszę powiedzieć, że pierwsza klasa! Bardzo dobra praca i wykonanie. Dokładnie, wstaw Tomasz jakiś filmik! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) no i nagrałem praca płotek typu A i osa niestety nie miałem jak zrobić nad woda i tylko test wannowy ;(jak oceniacie Edytowane 12 Marca 2013 przez Tomala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 I woblery ciekawe i praca taka jak najbardziej mi się podoba Good Job! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Nad wodą powinno być jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Dobrze jest Panie śmigają jak żywe. Tchnęłeś w nie ducha normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniewny Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 No Tomala, twoje wobki śmigają aż miło, gratki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) Ten z jedną kotwiczką delikatniej i drobiniej co też jest ciekawe ale te pozostałe przemały barjerę x wchodząc w s - coś fantastycznego od kształtu po samą pracę aż miło zobaczyć bo tak fajnie chodzą Edytowane 12 Marca 2013 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Pięknie pracuję te Twoje wobki, echh byle do wiosny i atakuję Barycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ja podobnie niech zejdą śniegi i od razu na Barycz jak chcesz to przyjedź na zawody ks spiner - barycz o nazwie Jaź Baryczy jeśli chcesz to wszystkie info wyślę ci na priva na prawdę warto fajne zawody, miłe towarzystwo i zawsze ciekawa przygoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Jak czas pozwoli to na pewno zawitam, w zeszłym roku sie nie udało ale w tym roku chciałbym pojeździć na Ligę środkowej Odry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 mikrusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Mikruski pierwsza klasa , jeśli pracują tak jak wyglądają to na bank będą łowne . Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 jak chcesz to zaraz wstawię filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Jasne że chce ,jak masz to wrzucaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 proszę bardzo praca 1,5 cm maluszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 (edytowane) Elegancko!a ten czorny wygięty pewnie będzie też zasysany z wierzchu Ze zdjęcia najbardziej wpadł mi w oko ten po środku,ale wszystkie są fajne. Edytowane 20 Marca 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 a no ciekawy jest ale właśnie kolega skibek mnie dzisiaj z niego oskubał myślę że woblery już powoli są ok ale jeszcze trochę muszę je dopracować bo można się przyczepić do kilku drobiazgów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 a no ciekawy jest ale właśnie kolega skibek mnie dzisiaj z niego oskubał myślę że woblery już powoli są ok ale jeszcze trochę muszę je dopracować bo można się przyczepić do kilku drobiazgów Dobrze jest - przyczepia to niech się ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Przy takiej pracy nie zdziwiłbym się jakbyś zapiął jakiegoś kleniucha w wannie fajne te Twoje mikursy, dzisiaj i ja zacząłem coś dłubać tzn kombinować jakby tu zrobić boleniówkę która mi podpasi pracą i będzie na moją wodę odpowiednia. Może kiedyś się pochwalę Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi