Tomala Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Nowe zdjęcia z warsztatu , woblerki zaczęły widzieć .Jak wam się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ta oliwka, to dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ta oliwka, to dla mnie?Tak jest jeśli tylko przejdzie rzeczne testy . W zanadrzu mam jeszcze dwóch braci w tym malowaniu , więc będzie dobrze tak myślę , mam nadzieje ,że trafiłem z kolorem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Kolorek, jak najbardziej, ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Pierwsza ósemka bez nazwowych gotowa . Reszta czeka bo obecnie mam kłopoty ze zdrowiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Kolejne 3cm gotowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XTR Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Witam. Ciekawe woblerki ! Bardzo podoba mi się praca ciernika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Panowie pomóżcie mi wymyślić nazwę dla tych 3 cm kleniówek zastanawiam się kilka dni ale nic mi nie może przyjść do głowy , dla osoby z najciekawszą propozycją wyśle dwa woblery na testy . Czas na dodanie swojego pomysłu będzie od teraz do przyszłej środy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Nazwij je "czubki"... z angielskiego "chub" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 może "chubki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Lubię takie 'konkursy', a że woblerki ładne mam kilka propozycji:- klonek (wiadomo czemu)- kaban (też wiadomo ) - klin (od kształtu)- kleniak (nazwa gwarowa klenia)- dubbel (nazwa klenia w gwarze/języku pruskim) wymyśliłem jeszcze cefal - ale już są takie woblery Stepanowa i mam jeszcze inną propozycję dla wszystkich modeli - tomalki (np tomalek trójka, tomalek ciernik, tomalek boleniowy, etc) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Może poprostu - trójki, trójaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Dzięki ,że wrzucacie swoje pomysły dubbel jest świetną nazwom , ale do środy jeszcze trochę czasu . Może ktoś jeszcze doda swoją propozycję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) Dzisiejszy wieczór poświęciłem na malowanie , oto efekty : Co do konkursu , nazwa moich kleniowych woblerów to dubbel widocznych na zdjęciu w mojej powyższej odpowiedzi , gratuluje i dziękuje koledze @peekol , woblerki wędrują do ciebie . Edytowane 12 Lutego 2014 przez Tomala 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Jak by ich nie nazwać, grunt że fajna klasyczna robota, takie rybom nigdy się nie znudzą Dubbel, czyli to są dubble czy dubelki? Każdy wobas nazwę winien mieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Przyszła do mnie wczoraj przesyłka z Dubblami. Wyglądają super, wykończone bardzo dokładnie, naprawdę piękna robota! Jeśli pracują tak jak wyglądają, to będą prawdziwe kilerki! Drżyjcie kabany Dzięki Tomala! PS. Podesłałeś akurat moje ulubione kolory! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 (edytowane) Dzięki @peekol , niech kij trzeszczy , mam tydzień wolego więc może posiedzę trochę przy woblerach co myślicie o kolorze mandarynki np . grzbiet i boki mandarynka brzuszek opalizujący na złoto-perłowo i delikatna łuska odbita z siatki w kolorze miedzi lub srebra . Pomysłów w głowie co niemiara tylko czasu brakuje i jeszcze ta pogoda zachęcająca do łowienia , jutro chyba wybiorę się na Barycz w poszukiwaniu białorybu może uda się coś złowić ? Edytowane 15 Lutego 2014 przez Tomala 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Tomalowe uklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Tomalowe uklejki, które prawie w całości zagarnął kolega Skibek! Świetna robota! Czekam na siódemeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timonspin Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Pierwszy w tym roku na wobka Tomali właśnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Tomala twórz moje boleniówki!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) Ostatnio zrobiłem większe ukleje 7,5 cm i 9 gram wagii . Edytowane 14 Lipca 2014 przez Tomala 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi