Frogerset Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Wygrzebałem z piwnicy elektryka (fotki poniżej),miał ktoś odczynienia z takim urządzeniem. Brak na nim tabliczki znamionowej, nie ma żadnych oznaczeń jak tylko chyba numer seryjny. Potrzebuje wiedzy na temat aku do niego.Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiwaldi1970 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Myślę, że każda żelowa 100-ka ci go obsłuży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Myślę, że każda żelowa 100-ka ci go obsłuży.czyli nie jest to żaden dziwoląg który mi się spali.[emoji28] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 walleyee00 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Przyłóż 12V na początek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Frogerset
Wygrzebałem z piwnicy elektryka (fotki poniżej),miał ktoś odczynienia z takim urządzeniem. Brak na nim tabliczki znamionowej, nie ma żadnych oznaczeń jak tylko chyba numer seryjny. Potrzebuje wiedzy na temat aku do niego.
Dzięki za info.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi