mariobaggio Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Witam. Wczoraj nad rzeką Kamienną w okolicach Starachowic, znalazłem duże pudło ze sprzętem wędkarskim. Może zgubił to ktoś z forum lub jego kolega. Proszę o kontakt na priv. Jeśli jest już taki temat proszę o przeniesienie.Pozdrawiam 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Chyba mocno "brały" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Chyba domyślam się kto może być właścicielem.Zaraz zapytam.Niestety nie ich :-))) Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez kondzio 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Szacunek dla kolegi za uczciwość... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Szacunek dla kolegi za uczciwość...Prawda prawda. Znak czasów, że takie zachowanie to niestety nie norma i trzeba za taką reakcję chwalić ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 mariobaggio , jesteś naprawdę uczciwy gość . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Brawa kolego Ci się należą za uczciwość. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 podpytaj kol @Rajfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Witam. Wczoraj nad rzeką Kamienną w okolicach Starachowic, znalazłem duże pudło ze sprzętem wędkarskim. Może zgubił to ktoś z forum lub jego kolega. Proszę o kontakt na priv. Jeśli jest już taki temat proszę o przeniesienie.PozdrawiamDaj cynk do sklepów wędkarskich. Też tak kiedyś miałem i nie mogłem namierzyć czyje to było. Poszedłem do sklepu jednego, drugiego i zaraz znalazł się właściciel zguby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobaggio Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Dziękuję wszystkim za miłe słowa ????. Na razie nikt się nie zgłosił po zgubę, jeśli nie będzie odzewu zrobię tak jak radzi kolega miramar69. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Jeśli jesteś zarejestrowany wrzuć info na http://swietokrzyskiprzewodnikwedkarski.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi