wiktos Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Witam, pytanie do u?źytkownik?łw jak się spisuje konkretnie ten model?-Team Dragon FD1225iSTDozo informacji znalazłem o kołowrotkach serii team dragon ale z 9ło?źyskami a nie 12.Z g?łry dziękuje za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 WitamPosiadam fd1220ist. Chyba miałem pecha ale m?łj od nowości ma luz na przekładni. Kupiony był przez internet i od razu wywieziony za granicę dlatego stwierdziłem to dopiero na rybach. Problemem jest nakrętka na szpuli.Jest za wysoka, plecionka - szczeg?łlnie cienka lubi się wok?łł niej owinąć. Z ?źyłkami nie ma takich problem?łw chocia?ź kilka razu dostała się pod szpulę. Mam najmniejszy model więc u?źywam cienkich plecionek i ?źyłek więc nie wiem jak było by z grubszymi.Po p?łłtora roku padło ło?źysko pod rolką ale to mo?źe się zdarzyć w ka?źdym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 900setki lepiej się sprawdzają chocia?ź problem nawijania plecionki na nakrętkę tez w nich występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Problem z wysokością nakrętki po części rozwiązałem spiłowując o milimetr część kt?łra dociska okładziny cierne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Luz na przkładni trzeba nawet w nowym usuwać bo jak zajedzieszto po kołowrotku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterS Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Seria 9xx jest zdecydowanie najlepsza. Podczas prezentacji Dragona w sklepie wędkarskim sam przedstawiciel twierdził, ?źe ta najnowsza seria nie jest ju?ź tak udana jak 9xx. I co tu więcej pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi