Loco Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 (edytowane) Zaczęło się świetnie. A później... Jest jeszcze lepiej Najwyższa pora te leki odstawić...Lekarz ostrzegał Niech tam...Zużyję opakowanie do końca Edytowane 24 Marca 2018 przez Loco 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Tak trzymaj... najważniejsze to zdrowe podejście do tematu???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 (edytowane) ☺ Edytowane 24 Marca 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Chyba jednak nie moje te jazgarze Sławek Sobota wieczór-dobry alkohol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 "07 zgłoś się"...W rolę "07" wcieliła się -czarna- https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=LJ70SaVxJUM 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 -GOLIAT- https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=ztB3QpH50eg 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Nie wiem, co tam bierzesz, ale nie przestawaj. Idź do lekarza, niech przepisze kolejną receptę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Hehehehe... Moje zdjęcie wisi w gablocie w przychodni z napisem "tego pana nie obsługujemy" Na szczęście mam alternatywę... Lakierowanie bez maski też potrafi być twórcze i dostarczyć 'emocji' 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Prowadzenie wątku o zabarwieniu humorystycznym rewalacja ,bez nabinki i na luzaku, filmiki mogą rozbawić największego gbura.Jeszcze idealnie dobrałeś moment prezentacji przynęty z tekstami z filmów np.to" opadające oko " i wiele innych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Humor i dystans musi być... Bareja i inne "ikony" epoki wiecznie żywi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Panowie i Panie... Świąt z jajami... Wszystkim i każdemu z osobna! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 2 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 -TUBIS-...Or not to be... https://www.youtube.com/watch?v=BY8cDc26Nsw&feature=youtu.be 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 20 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 https://www.youtube.com/watch?v=FUUIvZpVugk&feature=youtu.be 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 "Rozbójnicze poranki kojota" https://www.youtube.com/watch?v=GDlJltQMnQc 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 (edytowane) Po Świętach "low fat" & "fit" pora uzupełnić "kalorie" Edytowane 29 Grudnia 2018 przez Loco 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Ale fajnie, że znów jesteś Brakowało mi tych Twoich filmików. Zawsze poprawiają nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Dzięki Najwyższy czas na systematyczną cykliczność 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Masz może filmik z pracy Tubis-ów or not to...? Robiłeś lżejsze wersje 20-28g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 1 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 (edytowane) Cześć. Niestety nie mam filmu z pracy pilkerka.Ciężko nakręcić cokolwiek brodząc nocą w morzu. Generalnie pilker powstał z myślą o dedykowaniu go połowom płastugowatych (stornia.gładzica,turbot) i tu się sprawdził. Noszę się z zamiarem zrobienia lżejszej (skrzywionej) wersji w okolicach +- 20g na belonę/troć Jeśli się uda to nakręcę kilka kadrów,ale to dopiero na przełomie kwiecień/maj Pozdrawiam. P.S.Pilker co prawda inny (seryjny) niemniej zabawa przednia. Edytowane 1 Stycznia 2019 przez Loco 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 No właśnie o czymś podobnym myślałem w odniesieniu do połowu srebra w solance, ale o wadze 25-26g. Kwiecień / maj to już pora kiedy ze srebrem cienko przy połowach z brzegu. Kiedyś trafiłem dużego turbota na swoją wahadłówkę, ale powiem szczerze, pomyślałem, że więcej w tym przypadku niż reguły, choć był prawidłowo zapięty. No popatrz, nie wiedziałem, że i płastugowate można skutecznie łowić na spina. Próbowałeś zbroić tubisa od strony płetewek? Czy inaczej pracował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Witaj Hank. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 1 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 (edytowane) "Płaskie" można łowić z powodzeniem na spinning.Jeśli bywasz często nad morzem (a po lokalizacji podejrzewam,że tak) to poświęć kiedyś trochę czasu w okresie koniec kwietnia/maj na poszukiwania.Szukaj skupisk racicznic (flądry je uwielbiają) Tam gdzie łowię (Władysławowo)w tym okresie można pięknie się pobawić wieczorem/nocą. Pilkera nie zbroiłem od strony ogona a to tylko dlatego,że zbrojąc go od tej strony straciłbym dużo na jego "lotności".Nie zawsze chce mi się wchodzić do morza po zmroku a tym kształtem stojąc na brzegu jestem w stanie osiągnąć dołek pomiędzy pierwszą a drugą rewą gdzie znajduję ryby. "Flądra" to drapieżnik i wielokrotnie kotwica tkwi w pysku chociaż jest też wiele zapięć przypadkowych głównie szurając pilkerem po piaszczystym dnie. Na troć musi być inaczej pracująca przynęta (lżejsza,wahadłowa) Edytowane 1 Stycznia 2019 przez Loco 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Dlatego pisałem o mniejszej gramaturze. Choć powiem Ci, że od 2 lat łowię trotki na pilkery savage gear 28g i też wyniki są ok. Lotność przynęty bardzo dobra, tylko mogłaby lepiej pracować podczas ściągania. Tu niestety koła się nie odkryje. Albo lotność albo praca w wodzie. Stąd też zaciekawiły mnie te płetwy, bo przy lekkim wykrępowaniu blachy mgłyby spowodować lepszą jej pracę. Na marginesie, ciągniesz pilkera po dnie, czy łowisz je w toni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Jeśli wchodzę do wody i mam możliwość oddania dłuższego rzutu na głębszą wodę to mogę zacząć ściągać przynętę niemal od razu (jak przy połowie belony) Tyle,że wtedy lepiej sprawdza się smukła wahadłówka do 20g.max.Jednostajne kręcenie w toni. Zazwyczaj jednak pozwalam przynęcie opaść na dno (pilker) i kręcę,zatrzymuję,podszarpuję.Zazwyczaj po zatrzymaniu i ponownym ruchu jest branie. Zerknij sobie na materiał kolegi... https://ru-clip.net/video/d-ZNTqQeBoc/fl%C4%85dra-na-spinning-blaszane-fl%C4%85dry-czyli-stornie-na-spinning.html Edytowane 2 Stycznia 2019 przez Loco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 "Podwój (nie)wielki" https://www.youtube.com/watch?v=eowlH47cZis&feature=youtu.be 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi