Loco Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 "Hultaj" 6cm. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 9 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Żal było pędzla wyrzucić... Minóg 8cm... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Lin 19cm (80g.)Linek 8cm (5.5g) 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 18 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Minóg , porostu zatkało Ja raczej złomiarz i gumowe to tylko okonie .Ale w tym przypadku to się grubo zastanawiam czy trochę oprócz żelastwa trochę w silikon nie pójść i Linek światowa klasa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Podoba mi się ten monóg. Możesz napisać o jego pracy, raczej trzeba kijem popracować? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 19 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Dziękuję Panowie. "Franc" idz w silikon.W razie wątpliwości chętnie podpowiem. "Banjo" Minóg stworzony pod metodę Drop-shot i tutaj sprawdza się dobrze ze względu na sprężystość i miękkość tworzywa. Podejrzewam,że także przy czeburaszce zda egzamin chociaż jeszcze nie sprawdzałem. W planach jest także wersja z kopytkiem ( 6.5-7cm) Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 (edytowane) Dzięki Adam za kozak zestawik. Jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie, każdy detal dopracowany do perfekcji. No i najważniejsze, że to łowi! Edytowane 8 Czerwca 2021 przez slawito 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 8 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Niech "mieszają" szwedzkie wody Połamania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 14 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 "Bolaszek" 70mm-3,5g 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 16 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 "Tubis" 11stka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 20 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Od "małego" były z nim problemy...Kąsał już przy "poczęciu"... Niesforna 25tka (85g.) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 (edytowane) A to jest ten zeszłoroczny. Sandacze waliły w niego jak głupie. Dosłownie, ta guma obudziła wodę. Szkoda tylko że któryś zbój odważył się odgryźć ogon. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Lutego 2022 przez slawito 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 20 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 To "stara" 12stka jeśli dobrze widzę. Na warsztacie mam obecnie nową 12stkę 15stkę i 20stkę. Docelowo będzie 5 rozmiarów szczupaka..."Męczą" mnie jeszcze o 30+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 5 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Szczupak 11stka/12g. pływający. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 7 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 25,20,15 oraz 12,5 cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi