yglo Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Czesc,obiecane fotki naginania MHXa TR902-3 8-12lb 1/8-1/2oz. ML Oraz :St. Croix Premier 2S66MLF3 Edytowane 2 Grudnia 2013 przez yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Dzięki Zbyszek ! Po tych fotkach moim faworytem jest MHX ugięcie Premiera coś mi się nie podoba jakieś takie kanciaste... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 travel 8`6-9`6, 15-20lb - propozycje rozglądam się niespiesznie za tytułowym blankiem na wypady rowerem lub skuterem. pożądane możliwie szerokie spektrum obsługiwanych przynęt i najchętniej 4 kawałki. jeśli ktoś ma lub zna coś w ten deseń proszę o info. pozdro ps. wyłącznie krajowa dystrybucja i sensowne warunki gwarancyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja też poszukuje takowego (3 części), tylko 12lb . Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez krzychun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Talon pod szyldem Anglersa...TSH86MH4 8-20lb 1/2-1oz dolnik .470 szczyt 5.0 cztery czesci, waga blanku 2.6 color burgund cena 124usd Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Sprawdźcie to :SLXF8622-3 8'6” 3pc 10-22lb 10-40g 2,0 13,1 780,00,-SLXF8615-3 8'6” 3pc 8-15lb 7-28g 1,8 12,3 780,00,-Szybkie blanki z progresywnym ugięciem.Na dojazdowe łowienie polecam ten słabszy Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez Konrad-Northrods Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 @Konrad, podajesz dane z tabelki fishingartu czy zbroiłeś lub masz go na stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 SLXF8615-3 8'6” 3pc 8-15lb 7-28g 1,8 12,3 na sucho robil bardzo fajne wrażenie. Niestety travele Fishingart mają ten feler, że są jedynie 3-składowe. Zostaje Talon z Fishing Center (nie znam, nie mialem w łapie), albo blank muchowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 3 składowe travele zazwyczaj są fajniejsze (po złożeniu ) niż 4 częściowe jednak ustępują im w transporcie....Pooglądaj muchołapki # 11-12,- jak to ma być na plażę za trotką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Na stanie ich nie mam ale miałem do czynienia z tym słabszym i powiem że całkiem fajnie się prezentował.Co do blanków muchowych to można by spróbować czegoś z serii Ventus F , R , albo IgnisTalona też nie miałem więc nic nie mogę powiedzieć.Porozmawiam jutro z Krzysztofem i napiszę jaki blank muchowy będzie najbardziej odpowiedni do adaptacji bo na nich robię najczęściej okoniówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Sprawdźcie to :SLXF8622-3 8'6” 3pc 10-22lb 10-40g 2,0 13,1 780,00,-SLXF8615-3 8'6” 3pc 8-15lb 7-28g 1,8 12,3 780,00,-Szybkie blanki z progresywnym ugięciem.Na dojazdowe łowienie polecam ten słabszyBlank może i OK ale cena trochę nie polska ,z wysyłką to ponad 8 stów za blank z firmy która w produkcji blanków ma raczej małe doświadczenie.Cena napewno jest światowa.. jednak na markę a co za tym idzie cenę trzeba trochę popracowac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Jak nie ma konkurencji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Jak nie ma konkurencji ... Nie dość, że nie ma, to jeszcze jakoś wszyscy przyjęli zmowę milczenia, albo cholera wie o co chodzi. Prywatnie słyszę, że się łamią z byle powodu, co prawda są wymieniane, ale... Natomiast na forach cisza. Oszukują mnie? Bo sam nie miałem do czynienia z nimi, no może poza Poznaniem, gdzie kilka powyginałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Łowię tymi blankami i jakoś żaden mi nie pękł a faktem jest że każdy blank może trzasnąć przy upadku lub nieumiejętnym holu.Nie mam do nich zastrzeżeń , rybę trzymają bardzo dobrze i dobrze oddają swoją moc.Słusznie że na markę trzeba zapracować , ale cena wynika również z użytych materiałów i technologii wykonania danej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 3 składowe travele zazwyczaj są fajniejsze (po złożeniu ) niż 4 częściowe jednak ustępują im w transporcie....Pooglądaj muchołapki # 11-12,- jak to ma być na plażę za trotką Arku, 2 wędki na plażę mi wystarczą. travelek miałby obskoczyć całą resztę. czekam na dostawę w rodmasie, powinien przyjechać czteroskładowy 2,9m 17lb. oglądałem go kiedyś, dość ostry, jak dla mnie na plażę za słabo ustępliwy środkiem, ale pod łowiska, które znalazłem pod nosem powiniem być ok. ten egzemplarz, który oglądałem, pojechał w świat z bayangolami, niestety nie mogę się doczekać na zwrotnego maila od właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Konrad dobrze napisał, otóż na MARKe trzeba zapracowac a tu cena jest na równym poziomie z elitką , wyższa niż CD-ek, na równi z Lamim, Talon. Jak wiadomo w handlu 70% to marka reszta materiały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Ale co Ty porównujesz? Przecież te Blaasy są 3-częściowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Konrad dobrze napisał, otóż na MARKe trzeba zapracowac a tu cena jest na równym poziomie z elitką , wyższa niż CD-ek, na równi z Lamim, Talon. Jak wiadomo w handlu 70% to marka reszta materiały....Może tu proporcje są odwrotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Waldi może.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Jak by bylo cos takiego w 10' i do 1oz lub troszeczkę wiecej własnie w 3 częściach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Jak by bylo cos takiego w 10' i do 1oz lub troszeczkę wiecej własnie w 3 częściach Jest. Gatti 3 m 35 gram, 3 części, jak go gdzieś w połowie maja odbiore od Romka to można będzie oblukac w Stolicy. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 W Krakowie przecież stoją też CTSy. W 3 i 4 składzie. Sprawdzone, dobre, ci co używają raczej nie myślą o potrzebie zmiany.Po co od nowa wymyślać koło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) ktos ma jakis konkretny model tego cts'a w 3 kawałkach ? cts elite SD1063-3 Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez antilag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 http://allegro.pl/tica-hiker-travel-2-90m-5-25-fuji-unikat-bcm-w-wa-i4189629901.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 (edytowane) wiem, że na forum jest kilka osób, które miały do czynienia z blankami serii TiCrX firmy TFO. chodzi mi po głowie złożenie wielozadaniowego travela na czteroczęściówce 9` #12 z tej właśnie serii. proszę o info lub kontakt wszystkich będących w temacie, których do tej pory nie zaczepiłem pozdro http://www.tforods.com/accessories/rod-blanks/lefty-kreh-ticr-x.html Edytowane 28 Maja 2014 przez jersey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi