fish28 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Witam,Mam pytanie do znawców, i zbieraczy starych sprzętów.Otóż, ostatnio kumpel przyniósł do roboty starego mitchella 440AKołowrotek jest nowy, nigdy nie używany, z kartonikiem, papierami i zapasową szpulką.Chciałby się dowiedzieć ile on może być warty. Czy może ktoś z Was odpowie mi na to pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Chciałby się dowiedzieć ile on może być warty. Czy może ktoś z Was odpowie mi na to pytanie? DSC_0166 (2).JPG Tyle ile nabywca czy też nabywcy zechcą za niego położyć na stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Byłem pewien, że pierwsza odpowiedz będzie tego typu To teraz pytanie, ile mogło by to być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 A czemu pytasz o cenę? a może o wartość rynkową? Chcesz kupić czy sprzedać?Wyszukiwarka może ci pomóc prześledzić aukcje i oferty zagraniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Nie, ja nim nie jestem zainteresowany, chciałem koledze pomóc go wycenić Ale gdyby cena była ciekawa, to pewnie by go sprzedał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) dam 2 złote jak zrobisz wysyłkę gratis a tak poważnie to ciężko wyczuć stella millenium to nie jest Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 No maślanie to to nie pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Ale ma ciekawy system otwierania kabłąka. Na początku nie umiałem go otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Ładny kołowrotek. Kolekcjoner zapłaci 200 - 300 zł ( ebay ), chociaż bez pudełka kto wie ? Kup od kolegi, schowaj do szafy i zapomnij o nim na kolejne 10 - 15 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Wydaje mi się, że do 3 stówek maks. Poza ultra rzadkimi kolekcjonerskimi egzemplarzami Mitchelle nie mają specjalnego zejścia na rynku wtórnym w cenach powyżej dwustu złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Ładny kołowrotek. Kolekcjoner zapłaci 200 - 300 zł ( ebay ), chociaż bez pudełka kto wie ? Kup od kolegi, schowaj do szafy i zapomnij o nim na kolejne 10 - 15 lat Pudełko, papiery i zapasowa szpula jest w zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Literka A określa automtyka...wystawiłbym na ebay.dew tym stanie może przekroczyć 100eur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 dam 2 złote jak zrobisz wysyłkę gratis a tak poważnie to ciężko wyczućstella millenium to nie jest Wolałbym orać tym Mitchelem w naszych wodach o zasobności takiej jak w czasach jego świetności, niż Stellą w naszych wodach o zasobności obecnej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Wolałbym orać tym Mitchelem w naszych wodach o zasobności takiej jak w czasach jego świetności, niż Stellą w naszych wodach o zasobności obecnej. Pewnie masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Wolałbym orać tym Mitchelem w naszych wodach o zasobności takiej jak w czasach jego świetności, niż Stellą w naszych wodach o zasobności obecnej.Co Ty gadasz, PZW twierdzi że ryb jest więcej niż kiedyś a to nie są głupi ludzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herman Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Cześć. Jeśli kręcioł jest nie używany, ma papiery, pracuje dość płynnie, nie ma uszkodzeń itp. to na moje oko jest wart co najmniej 300 zł. 300 do 400 zł. spokojnie. Dla kolekcjonera. Być może ktoś kupiłby go i za 500 zł, ale musiałbyś długo czekać. Jakby nie było Mitchell'e takie jak ten wywołują jednoznacznie pozytywne skojarzenia. Fajnie jak coś takiego stoi na półce i się błyszczy. Dla konesera to poezja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Gdybym zbierał "korby" to już bym negocjował na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Cześć. Jeśli kręcioł jest nie używany, ma papiery, pracuje dość płynnie, nie ma uszkodzeń itp. to na moje oko jest wart co najmniej 300 zł. 300 do 400 zł. spokojnie. Dla kolekcjonera. Być może ktoś kupiłby go i za 500 zł, ale musiałbyś długo czekać. Jakby nie było Mitchell'e takie jak ten wywołują jednoznacznie pozytywne skojarzenia. Fajnie jak coś takiego stoi na półce i się błyszczy. Dla konesera to poezja.Chyba że ów koneser wcześniej akurat kupił na eba... za 40 ojro to ten już nie kupi , ale może jest taki co nie kupił i mu brakuje ale ma na przykład zasadę że więcej niż 150 zł nie wyda .I może być taki szejk arabski co nie liczy się z kasą i zbiera drogie auta i francuskie kołowrotki.Tak to jest w stanie zapłacić i 500 .A rzeczywistość jest taka żeby się tych dwóch znalazło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Panowie, nie próbujcie dochodzić toku myślenia kolekcjonera. Nie da się ... wiem coś o tym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Panowie, nie próbujcie dochodzić toku myślenia kolekcjonera. Nie da się ... wiem coś o tym Bo kolekcjoner zachowuje się jak kobieta, kierują nim emocje i dlatego nie może być mowy o myśleniu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 To jak by co, to za 3 stówy kolega puści go???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Poeinien znaleść nowego właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi