MIGOTKA Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam.Wiem ?źe temat wklejanek był poruszany wielokrotnie ale nie znalazłem tego co mi potrzeba.Poszukuję wklejanki na ł?łdkę o długości do 2,1 max 2,3 najlepiej jeszcze w jednoskładzie.A cię?źar wyrzutu dość spory bo musi być w okolicach 4o gram.Kijek o akcji szybkiej. Nie chce kluchy.Kijek będzie przeznaczony do połowu sandaczy na gumki.fajnie jeszcze by było jakby kijek był pod multika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartkano Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Not to chyba tylko wchodzi w grę kijek na zam?łwienie. Wątpię ?źeby robili takie seryjki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 ...a ja dalej nie czaje koncepcji stosowania wklejki - szczegolnie w takiej gramaturze... <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 ISB802.75 RX7 1 2,02 5-18 6-15 X/Fast Med 240,00.- Ugięcie wklejankowe, blank szybki, potę?źny dolnik (macałem), realny cw. do 35g + guma (nie sprawdzałem, wierzę na słowo). Po co dalej szukać? Osobiście go pewnie łyknę i będzie sandaczowy jednoskład jak ta lala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi