RedJin Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Trening przed zawodami? :-) 2gie na Drohiczynie ostatnio nie wystarcza?:-) Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Może to nie koszerne,ale wybieram się na dorsze. W obliczu obecnej pogody, wydaje się że to całkiem słuszny kierunek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) RedJin, niestety na Sandaczu nie będę bo Synek ma operację dlatego lece chociaż w majówkę pomachać i trochę jigów potestować 2 na Drohiczynie? Miejsce jak miejsce ale impreza i atmosfera była super Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez Tata Filipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 (edytowane) No u mnie niestety plany majówkowe się pozmieniały i zamiast gdzieś daleko spędziłem wolne dni w okolicach Widawy. Niestety marny skutek ganiania za kleniami na Widawce, ale chyba wina leży po stornie bardzo wysokiego stanu wody. Microjigi na starorzeczu dały po mozolnym rzucaniu jednego okonia 10 cm i nic poza tym. Następnego dnia na spławik sytuacja podobnie się miała. Dwie małe płoteczki i kilka uklejek. Jedyną zaletą było to że nie padało. Edytowane 2 Maja 2017 przez KrzyObr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebus Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Podbijam temat, szukam ciekawego jeziorka na majówke(szczupak okoń) - chcę się nałowić nie licząc na okazy - ktoś coś podpowie najlepiej w woj wielkopolskim, lubuskim ? Najlepiej coś niewielkiego co w 2-3 dni da się obłowić na dwie łodki(pontony) - preferowany spokój i cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 W zeszłym roku byłem na jeziorem Głuszyńskim, całkiem ciekawe jezioro nie nastawiałem się na jakieś wielkie okazy. Głownie celem były okonie, udało się połowić dużo niestety takie od 20 cm. Poza tym po spiningu na spławik płocie i wzdręgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi