popper Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Od ok. 2-3 dni na stronie j.pl i tylko na niej, kólko myszy nie przewija: góra - dół Muszę korzustać z suwaka pionowego aby przewinąć stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Waldek, miałem to przez ostatnie dwa dni i nie tylko na JERKU, również na innych stronach, ale nie za każdym razem po wejściu na nie.Dziś jak na razie nie zaobserwowałem tego. Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Waldek, miałem to przez ostatnie dwa dni i nie tylko na JERKU, również na innych stronach, ale nie za każdym razem po wejściu na nie.Dziś jak na razie nie zaobserwowałem tego.Wszystkie strony chodzą normalnie a jerk "wisi" ale dzisiaj i wczoraj miał chwile normalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Dziwny objaw ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dokuś Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Waldek, miałem to przez ostatnie dwa dni i nie tylko na JERKU, również na innych stronach, ale nie za każdym razem po wejściu na nie.Dziś jak na razie nie zaobserwowałem tego.U mnie było tak samo. Teraz jest ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) mi to się czasem zdarza na różnych stronach, nie wyczaiłem jeszcze który, ale jest to raczej problem z jednym ze skryptów otwierających się w tle edit : na Firefox Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 mi się też zdarza w niektórych kartach, na chrome. nie działa przewijanie dwoma palcami na płytce dotykowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JACHU1971 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Wczoraj na kilku forach rzeczywiscie tak było ale akurat na jb wszystko było ok a juz chciałem myszkę sformatować, dobrze że napisałeś o swoich kłopotach, szkoda by było leciwa ale poczciwa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Dzisiaj u mnie działa jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Od ok. 2-3 dni na stronie j.pl i tylko na niej, kólko myszy nie przewija: góra - dół Muszę korzustać z suwaka pionowego aby przewinąć stronę. Też to miałem, widać przyszedł fachowiec i naprawił, teraz się "turlo". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
popper
Od ok. 2-3 dni na stronie j.pl i tylko na niej, kólko myszy nie przewija: góra - dół
Muszę korzustać z suwaka pionowego aby przewinąć stronę.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi