cabage Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Witajcie, razem z Pawłem pmiszk1 zgadaliśmy się i kupujemy "grupowo" / w okazyjnej cenie silniki Mercury do naszych łajb. Wyszła propozycja żeby wrzucić info na forum, może ktoś jeszcze skorzysta. Jeśli chodzi o szczegóły już podaje:od cen z allegro dostaliśmy jak na razie 8% rabatu w przypadku 20 Konnych silniczków, nie wiem jak to wyjdzie w przypadku innych wersji ale podejrzewam że sprawa jest rozwojowa a sprzedający bardzo konkretny i można by się jeszcze z nim dogadam co do ostatecznej wysokości rabatu. (Podejrzewam że pewnie nie jeden serwis w Polsce poszedłby na coś takiego - ale akurat trafiliśmy z Pawłem na ten z linku poniżej) Z tego co udało się ustalić wysyłka i przegląd zerowy w cenie. Poniżej podaję link allegro ( nie jest to żaden znajomy ani nie robię nikomu reklamy etc - po prostu wydaje mi się że ceny wyjdą znośne i inni mogą skorzystać ) http://allegro.pl/listing/user/listing.php?string=mercury&us_id=12264425&order=p&bmatch=s0-aut-1-4-0222 W razie pytań piszcie w wątku, może będę w stanie odpowiedzieć Pozdrawiam@Cabage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Tak szczerze pisząc 8 % rabat to szału nie zrobi ... Te 8 % to pewnie allesrogo skosi alledrogo jakby zakupić na tym najdroższym serwisie w Polsce.Trzeba by panowie targować się dalej A jakby cena była niezła to ja byłbym zainteresowany "popierdółką) 5 - 6 km., chyba, że w super promocji będzie to i 3,5 koniczka mnie zadowoli. Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez SlawekNikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Chłop w tej cenie robi wysyłkę w cenie , raty 0%, przegląd Zerowy . Jak się pogada a ma się umiejętności samodzielnej wymiany oleju to i pewnie przegląd po 20 mth też wbije w książkę Przy takich warunkach uważam że cena zła nie jest Dodam że znalazłem z Pawłem dwóch dealerów którzy dadzą 10-11% przy gotówce jeśli chodzi o Mercury. Jeśli ktoś szuka namiar na silniki Suzuki przy płatności gotówką to mogę dać namiary do gościa co udzieli 10 a może i więcej % kwestia dogadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) A pewnie, że zrobi wysyłkę bo alledrogo prowizji nie skosi ... to A.B natomiast w ofercie na alledrogo jest także napisane, iż wysyłka gratis plus olej czyli de facto to co oferował Tobie.Reasumując: sprzedawca sprzedając poza allegro daje Tobie, nam rabat prowizji alledrogo czyli de facto on nie traci nic bo co za różnica dla niego czy nam da 8 % rabatu od ceny na najdroższym serwisie w Polsce czy zapłaci prowizję allesrogą dla serwisu alledrogo. Takie rabaty to od każdego sprzedawcy dostajesz bez żadnych "układów" po jednym telefonie. Wystarczy, że zaproponujesz zakup poza alledrogo i już masz Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez SlawekNikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Tak szczerze pisząc 8 % rabat to szału nie zrobi ... Te 8 % to pewnie allesrogo skosi alledrogo jakby zakupić na tym najdroższym serwisie w Polsce.Trzeba by panowie targować się dalej A jakby cena była niezła to ja byłbym zainteresowany "popierdółką) 5 - 6 km., chyba, że w super promocji będzie to i 3,5 koniczka mnie zadowoli. prowizja Allegro przy silniku za 12900zł wynosi 132,50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 prowizja Allegro przy silniku za 12900zł wynosi 132,50 zł Nie siedzę w szczegółach, natomiast wiele razy po jednym telefonie otrzymywałem 10 % rabatu przy znacznie !!! niższych kwotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Nie siedzę w szczegółach, natomiast wiele razy po jednym telefonie otrzymywałem 10 % rabatu przy znacznie !!! niższych kwotach.Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Nie siedzę w szczegółach, natomiast wiele razy po jednym telefonie otrzymywałem 10 % rabatu przy znacznie !!! niższych kwotach. nie bardzo wiem co to ma wspólnego z moim i cytowanym przeze mnie postem, swoją drogą gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Jeżeli znacie kogoś kto daje 10% czy 12% i raty Totalne 0% na Mercury to proszę o namiar Jam nikomu nie wróg i kłócić się z Wami nie mam zamiaru, ba chętnie bym na piwo poszedł bądź na coś mocniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 a z kim tu się chcesz "kłócić" jakbym dostał 10% rabatu, wysyłkę, olej, raty 0%, a pewnie i na to dotarcie można by się umówić, to długo i głęboko bym dalej nie szukał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) nie bardzo wiem co to ma wspólnego z moim i cytowanym przeze mnie postem, swoją drogą gratulacje To, że 8 % rabatu to nie jest żadna okazja, na którą rzucać się trzeba w trybie natychmiastowo ekspresowym jak szczerbaty na suchary zwłaszcza przed samym sezonem. Jeżeli znacie kogoś kto daje 10% czy 12% i raty Totalne 0% na Mercury to proszę o namiar Jam nikomu nie wróg i kłócić się z Wami nie mam zamiaru, ba chętnie bym na piwo poszedł bądź na coś mocniejszego Piwko bardzo chętnie, ale w rozsądnych ilościach Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez SlawekNikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 a z kim tu się chcesz "kłócić" jakbym dostał 10% rabatu, wysyłkę, olej, raty 0%, a pewnie i na to dotarcie można by się umówić, to długo i głęboko bym dalej nie szukał Ludzie mają różnych znajomych Ja wole zapytać, podpytać a nóż widelec nie ja jeden na tym skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Kolego cabage wrzuć mi na priv za ile piniędzy te 20 mustangów jest do zabrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) jakoś powątpiewam, abyś Kolego Sławku przeczytał mój post Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 jakoś powątpiewam, abyś Kolego Sławku przeczytał mój post Nawet ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 to ciekawe, bo zamiast używać słowa klucz "pewnie" wg mnie należało dotrzymać minimum staranności i poświęcić 30s, sorrki +10s na wpisanie w Google frazy "prowizja Allegro" http://alleprowizja.pl/ bo mi za cholery 1032zł nie chce się równać 132,5zł ale dzięki, teraz wiem przynajmniej dlaczego jak wystawiam coś na Allegro, to pojawiają się propozycje kupna poza serwisem, ale z minimum 10% rabatem , a jak odmawiam i podaję cenę poza Allegro, to jakaś obraza, że niby wolę oddać tym dziadom prowizję, niż komuś zejść z ceny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Wg mnie to dobry pomysł.Bo logicznym jest,że przy większym zakupie ceny spadają...I niekoniecznie musisz kupić poprzez Alle... Gdybym nie posiadał to chętnie dopisałbym się do listy.Ą przy okazji.Pozdrawiam Marcina i Pawła.Piona. Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez chlodnica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 to ciekawe, bo zamiast używać słowa klucz "pewnie" wg mnie należało dotrzymać minimum staranności i poświęcić 30s, sorrki +10s na wpisanie w Google frazy "prowizja Allegro" http://alleprowizja.pl/ bo mi za cholery 1032zł nie chce się równać 132,5zł ale dzięki, teraz wiem przynajmniej dlaczego jak wystawiam coś na Allegro, to pojawiają się propozycje kupna poza serwisem, ale z minimum 10% rabatem , a jak odmawiam i podaję cenę poza Allegro, to jakaś obraza, że niby wolę oddać tym dziadom prowizję, niż komuś zejść z ceny pozdrawiam Te minimum staranności to "telefon do przyjaciela", a nie kalkulator ..., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 "Te 8 % to pewnie allesrogo skosi" - ale Przyjaciel pewnie wie lepiej dłużej się kopał nie będę, jeszcze raz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Kolego Bazyl, nie jestem na bieżąco, ani z kalkulatorami, ani z kosztami wystawień notabene wielokrotnych zanim się coś sprzeda ...Jestem natomiast za rozmową, która często wiele zmienia ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) to ciekawe, bo zamiast używać słowa klucz "pewnie" wg mnie należało dotrzymać minimum staranności i poświęcić 30s, sorrki +10s na wpisanie w Google frazy "prowizja Allegro" http://alleprowizja.pl/ bo mi za cholery 1032zł nie chce się równać 132,5zł ale dzięki, teraz wiem przynajmniej dlaczego jak wystawiam coś na Allegro, to pojawiają się propozycje kupna poza serwisem, ale z minimum 10% rabatem , a jak odmawiam i podaję cenę poza Allegro, to jakaś obraza, że niby wolę oddać tym dziadom prowizję, niż komuś zejść z ceny pozdrawiamTeż mi wychodzi koło 150 zł prowizji "Suma sumarum" jak by ktoś coś wiedział i mógł pomóc w temacie omawianym w tym poście Nie chodzi mi o prowizję a dobrą cenę będę wdzięczny Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez cabage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzialkowicz Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Dzień dobry, Od poniższego sprzedawcy otrzymałem rabat 15% na silnik Mercury 9.9. Istnieje możliwość kupowania na raty - chociaż szczegółów nie znam. Tak samo nie są mi znane kwoty przeglądu 0 oraz dostawy. https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/11KP7/ Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Ja już swój 20 KM kupiłem . Za 13 tys zł wyszedł mnie Mercury na Stopie S z rozruchem i ładowaniem z ratami 0%, darmową wysyłką i przeglądem zerowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzialkowicz Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Rozumiem, że od sprzedawcy z allegro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 z ratami 0%To w takim razie Marcinie gdzie tu jest jakiś knyf,haczyk?Allegro wypłaca sprzedającemu gotówkę...To wiem...I co z tego ma Allegro?Prowizję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi