Novis Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 No właśnie. Ruszony tematem o Waldku Saksie, postanowiłem zainicjować taki wątek. Waldek zrobił dla mnie pierwszy kij z Pracowni. To Batson RX6 1 oz. 1,98. To cały czas mój podstawowy oręż. To było jakieś 9 lat temu, na Pilchowicach. Chciałbym Was zachęcić do wspominek,dotyczących pierwszego kija przeznaczonego do casta. Ze zrozumiałych względów, liczę na wspomnienia od starych stażem castingowców. A i młodsi stażem na pewno wiele się dowiedzą. A więc kiedy, kto i dlaczego? Zapraszam w przeszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Piotrze, widzę , że idziesz od ogółu ...Najpierw było o początkach naszego wędkarstwa. Teraz o pierwszym cascie ...dalej pierwszy sex? Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Nie o pierwszym tylko o pierszym Bob . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Mój pierwszy ,a właściwie dwa kije ,to Pinnacle Vision . Oba w jednym kawałku - mam do dziś ,tylko krótszy jeszcze skróciłem i nie miałem czasu to dokończyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Mój pierwszy to Okuma Black Rock do 35g, fajny kij mimo, iż to straszna klucha. Swój PB w pajku nawet na niego wyjąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi