bywalec84 Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 mam pytanie odnośnie tej Caldi tylko 3500, załatwiłem ją chyba w zeszłym roku na szkierach i na sucho niby chodzi dobrze ale nad wodą zimą już ledwo kręci.... Myślicie, że ją sprzedawać za jakieś pieniądze, naprawiać czy wyrzucać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bywalec84 Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 tak ona wygląda, dałem ją do przesmarowania jednemu fachowcowi i powiedział, że nic więcej on mi nie pomoże i kołowrotek padnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bywalec84 Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 podobnie chyba załatwiłem michell mag pro bo też miałem go na szkierach..... jeszcze chodzi ale w niskiej temperaturze w grudniu już się męczył i też nie wiem czy sprzedawać czy wyrzucać.......? Na sucho czy latem kręcił pięknie. Na szkierach byłem w maju a problemy zaczęły się listopad/grudzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyprek Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 problem z ulozeniem linki ,zobacz na mocowanie kablaka w korpuie z rotorem,byc moze sa tam zbyt duze luzyw tym filmiku masz fajnie opisane wiekszosci problemow x,kix bo to blizniacze modele Dziękuję za film:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi