-PYTOON- Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Chciałbym w święta zwodować łódkę na Dzibicach. Doradźcie mi jak wygląda rybostan zbiornika. Gdzie mogę zwodować na nim łódkę samochodem osobowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Byłem niecały miesiąc temu na Dzibicach, ale totalnie nic się nie działo. Co do zwodowania łódki to nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Łódkę zwodujesz przy zaporze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Piękna woda. Jak z populacją okonie na zbiorniku? W sumie to 28ha więc zmapowanie zbiornika to chwila. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Dzięki za namiary! Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 A jak z poziomem wodą, bo na jesień brakował około 30-40 % ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 A jak z poziomem wodą, bo na jesień brakował około 30-40 % ? Powiem że w zeszłym roku o tej porze był dużo niższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemeryn Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Witam, może trochę odsiwieże jakieś wiadomości co tam pływa w zbiorniku w tym roku? Chciałbym się wybrać pierwszy raz w tym roku tam, może ktoś się orientuje czy da rade wykupić pozwolenie tygodniowe na ten zbiornik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi