cezorator Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Mam dobra wiadomość dla łowiących nad Dunajcem.Budują kładkę łączącą Sromowce Niżne i Czerwony Klasztor.Nad Zbiornikiem Czorsztyńskim cisza i spokój.Niestety nie miałem okazji spotkać się z MGOR'em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 @Cezorator, a rybki jakieś połowiłeś? Napisz coś w skrócie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 @ rognis_okoHa ha ha Jak bym się miał czym pochwalić jeśli chodzi o ryby to bym nie pisał o kładce. Byłem w tamtej okolicy tylko 2 dni. Trafiłem na zalamanie pogody. Ryby kompletnie nie chciały iść na współpracę.Ale może następnym razem mam nadzieję, napiszę cos o rybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Niestety nie miałem okazji spotkać się z MGOR'em Nastepnym razem, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi