platynowłosy Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Panowie Popytajcie swoje kobiety córki żony, dziewczyny, siostry Potrzebny pomysł na prezent dla kajtka który za miesiąc sie urodzi.Meble, noisdełka, ciuchy karmniki poradniki nie są tym poysłem. Sesja profi foto już zorganizowana.Coś w tym stylu:http://szumisiesklep.pl/kategoria/kup-szumisia/szumisiek-czujnik-snuAle co jeszcze? PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 (edytowane) A ja zaproponował bym złotą monetę 1/10 oz z chińskim znakiem zodiaku mianowicie ,moneta z wizerunkiem koguta ,bo rok 2017 to właśnie rok koguta w kalendarzu chińskim Edytowane 16 Kwietnia 2017 przez hm62 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Przydatna sprawa to podgrzewacz do butelek. Wejście 220v wejście samochodowe, nie raz się przydało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Z reguły najpotrzebniejsze rzeczy są już zakupione przez rodziców Jako prezent można kupić np.szumisia,grająca pozytywka z klipsem do wózka,medalik z grawerem do wózka etc. Ewentualnie pake pampersiaków z chusteczkami i odpowiednim banknotem w kopercie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 A pp pierwsze to do wędkarskiego i kupić poduszkę szczupaka albo okonia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 http://www.cabelas.com/category/KidsCombos/104416380.uts 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Jakiegos wielkiego woblera z grzeckotka kotwice koniecznie zdjac. Niech ma porzadna grzechotke 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Może lampka nocna tego typu ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Miś szumiś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 (edytowane) Ja także jestem za jakąś pozycją z numizmatyki. Kwestia wyboru nie jest wybitnie trudna i zależy w głównej mierze od zasobów finansowych ...Ktoś napisze, że to może prezent banalny. Według mnie nic bardziej błędnego. Ma ponadto wymiar bardzo praktyczny co obdarowany doceni jak dorośnie, a rozsądny wybór sprawi, że ten numizmat za kilkanaście lat będzie tylko więcej wart Edytowane 16 Kwietnia 2017 przez SlawekNikt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Kup osiemnastoletnią whisky i dasz mu na na osiemnastkę ;-) Tapatalknięte z komórki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Załóż mu lokatę, za 18 lat jak znalazł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Załóż mu lokatę, za 18 lat jak znalazł. Ciekawe ... w jakiej walucie proponujesz tę lokatę na te 18 lat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Chyba we franku :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Ciekawe ... w jakiej walucie proponujesz tę lokatę na te 18 lat W rublach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 W rublach. Istnieje taka możliwość, że będzie droższy od zielonego pustaka A tak poważniej to w perspektywie lat 18 lokata pieniężna to ryzyko i to spore ... Koniec OT z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 (edytowane) Kup misia szumisia, sprawdza sie super.Wszelkie spioszki, body itp. z pewnością przydadzą się na nowej drodze życia.Nosidełko Baby Bjorn, krzeselko do karmienia. Edytowane 16 Kwietnia 2017 przez Kmicic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 (edytowane) Elektroniczna niania? https://allegro.pl/listing?string=elektroniczna%20niania&sourceid=Mozilla-search&order=m&bmatch=base-relevance-floki-5-nga-uni-1-1-0222 Edytowane 16 Kwietnia 2017 przez Lord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Kawalerka jak to bliski kajtek ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Panowie... zatkaliście mnie. Ogromne wyrazy szacunku za pomysły.. Tak...kajtek w cholerę bliski...1 wnuk....Kawalerka i lokata to świetne pomysły... nooooo...jak cholera...a dwoją drogą, zapytanie o walutę lokaty b, mi się spodobało...terra incognita walutowa...Whisky już mam...:http://whiskeywrites.com/the-quiet-man-single-malt-and-blended-irish-whiskey/Dzięki @ DanoA nocna lampka...to genialny pomysł. Dzięki. @Maras...masz może jakiś namiar na te oświetlenie? Wolę zapytać u źródła..Numizmat też super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) Jeżeli chcesz to napisz na priv jaką kwotę chcesz przeznaczyć na ten prezent to może coś Ci podpowiem w kwestii wyboru "pieniążka" na prezent. Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez SlawekNikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Tu Ci zalinkuje do wujka gogle : https://www.google.pl/search?q=lampka+nocna+dla+dzieci+z+projektorem&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwjrouPRgavTAhUjCcAKHQq1A8UQ_AUItQEoAQ&biw=1366&bih=638#imgrc=_ https://www.google.pl/search?q=nocna+lampka+dla+dzieci&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwia8PCvgqvTAhUGiiwKHWQECkwQ_AUIBigB&biw=1366&bih=638 Jak najedziesz kursorem na każdą fotę to już w większości przypadków masz adres/dane sprzedawcy Możesz też poszukać pod nazwą : lampka nocna z projektorem dla dzieci lub nocna lampa dla dzieci. Są też lampki laserowe z mega efektami ale uważam ,że się nie nadają dla maluszka bo mają mega silne co by nie powiedzieć niebezpieczne światło dla tak małego dzieckato mam na myśli : lampa laserowa https://www.google.pl/search?q=lampa+laserowa&espv=2&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwit3Mibg6vTAhXKKiwKHYsHAHEQsAQIhAE&biw=1366&bih=638 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Bardzo praktyczną rzeczą jest leżanka do zabawy dla małego.To coś jest pluszowe, polarowe, może być dmuchane.Opcji jest wiele, zalażnie od zasobności portfela !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pluton Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Bardzo praktyczną rzeczą jest leżanka do zabawy dla małego.To coś jest pluszowe, polarowe, może być dmuchane.Opcji jest wiele, zalażnie od zasobności portfela !!! Popieram, leżanka wielokrotnie dała mi chwilę wytchnienia pomiędzy noszeniem, noszeniem i noszeniem mojego bąbla . Im więcej grzechotek, maskotek i innych odwracaczy uwagi, tym lepiej. I taka rada na przyszłość, aby zyskać chwilką czasu na złapanie oddechu przy kilkumiesięcznym dziecku, to cuda czyni zwykła mocno szeleszcząca reklamówka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Huśtawka z melodyjkami tzw. bujaczek. Pożyczyła mi koleżanka i powiedziała i tak kupisz sobie. I się nie myliła bo już byłem kolejnym sprawdzonym w tej teorii. Pozwala odetchnąć po całym dniu noszenia na rękach (szczeg. kiedy babcia nauczy, że na rękach najlepiej ), wyjść do ubikacji kiedy sami z maluszkiem jesteśmy i czasem jak jest całonocna jazda to tylko to pomaga ululać. przerabiane dwa lata temu ja miałem taką: https://www.google.pl/search?q=Hu%C5%9Btawka+Las+Tropikalny+Rainforest+-+Fisher+Price&rlz=1C1AVNE_enPL675PL675&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwidl8TUlKzTAhVMPFAKHTUoBqQQ_AUICCgB&biw=1366&bih=638 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi