Tomek222 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 A na jakie przynęty rzucać żeby je skusić? Oprócz żywca bo nie mam łódki i nie mam jak go wywieźć, chyba ze jest jakiś sposób o którym nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzichurybak Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Przynęty? A po co to komu?? Suma ponoć w bród wystarczy podbierak włożyć do wody [emoji6] Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek222 Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Macie jakies efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzichurybak Opublikowano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Nikt nie ma czasu odpisać... Napewno są zajęci łowieniem tych sumów inwazyjnych [emoji6] Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzichurybak Opublikowano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 A tak serio to przez ostatnie zawirowania pogodowe ciężko było okonka wydłubać.. Może ten weekend będzie łaskawszy Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek222 Opublikowano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 jak oceniacie tegoroczny sezon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 13 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 jak oceniacie tegoroczny sezon ? Jak oceniać sezon, jak on jeszcze nie zakończony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek222 Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Jak oceniać sezon, jak on jeszcze nie zakończony?to inaczej jak oceniacie sezon do dnia dzisiejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander58 Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 od 1-go do 15 pażdziernika codziennie na wiśle w okolicach Oświęcimia bez konkretnej ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek222 Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Panowie jakies wiesci o drapieznikach? gryzie cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek222 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 wedkujecie cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacky24 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 No jasne ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek222 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 i jak polowiles cos na wiselce ostatnimi czasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacky24 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 W niedzielę sumek się trafił. Boleń ładnie ganiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek222 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 W niedzielę sumek się trafił. Boleń ładnie ganiałduzego tego sumka trafiles? ja wlasnie wczoraj bylem na spinningu zlowilem 2 ale takie okolo 50 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek222 Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Jak tam panowie u was wyniki?, łowi ktoś na tej Wisełce naszej czy przenieśliście się gdzieś indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Jest aktualnie szansa na trafienie suma lub bolenia w okolicach kanału Dwory? Chciałbym pochodzić w tym tygodniu, nie mam pojęcia gdzie szukać tych ryb. Mógłby mi ktoś coś podpowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Jest aktualnie szansa na trafienie suma lub bolenia w okolicach kanału Dwory? Chciałbym pochodzić w tym tygodniu, nie mam pojęcia gdzie szukać tych ryb. Mógłby mi ktoś coś podpowiedzieć?Już śpieszę z pomocą:Jak będziesz w tym punkcie: 49.98770391011096, 19.58145191612955to wsiadasz w auto i jedziesz tu:https://goo.gl/maps/tKAfroUsm1GKaQtC7 i tam są piękne sumy;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek222 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Jest aktualnie szansa na trafienie suma lub bolenia w okolicach kanału Dwory? Chciałbym pochodzić w tym tygodniu, nie mam pojęcia gdzie szukać tych ryb. Mógłby mi ktoś coś podpowiedzieć?ja w tym roku próbowałem na Wiśle w okolicach Oświęcimia i ciężko z rybami, chyba ze to ja jestem takim słabym wędkarzem jedyne efekty to sumki do 40 cm, ale może jeszcze ktoś inny się podzieli swoimi doświadczeniami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzichurybak Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Z 12 sezonów wiślanych ten jest najsłabszy do tej pory ..choć się jeszcze nie skończył . Tak jakby coś drgnęło ostatnio ale nie ma co zapeszać [emoji41] Wysłane z mojego moto g82 5G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Z 12 sezonów wiślanych ten jest najsłabszy do tej pory ..choć się jeszcze nie skończył . Tak jakby coś drgnęło ostatnio ale nie ma co zapeszać [emoji41] Wysłane z mojego moto g82 5G przy użyciu Tapatalka29 sezonów Wiślanych ten jest mega słaby i obawiam się że będzie coraz gorzej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 A więc spędziłem na odcinku 029 trzy pełne wieczory. Łowiłem totalnie na ślepo, poznając dopiero miejscówki nie mówiąc już o tym co znajduje się pod wodą. Pierwsze dwa dni z podniesioną wodą obdarzyły mnie fajnym sandaczem i dwoma szczupakami. Dzisiaj niestety na pusto, chociaż bolenie dość mocno się chlapały. Wymarzonego suma nie udało się niestety złowić, kolejne próby dopiero w drugiej połowie września 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek222 Opublikowano 22 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Ma ktoś jakieś doświadczenia z Bolkami na 029? widuje ich ataki ale totalnie nie chcą brać, nie wiem czy robię cos źle, czy one takie wybredne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 22 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 70km dalej też są wybredne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek222 Opublikowano 22 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 70km dalej też są wybredne znalazles juz jakis "zloty srodek" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi