Skocz do zawartości

Wisła w okolicach Oświęcimia !! (od ujścia rz.Soła do ujścia rz.Skawa)

Bartosz 82

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dylemat co do wyboru okręgu na przyszły sezon wędkarski. Gdzie lepiej spożytkować swoje składki na rok 2024? Chodzi mi o brzegowy spinning za sumami, sandaczami oraz boleniami. Powiedzmy chodzi o rejon 30km w górę oraz dół rzeki Wisły od miejsca gdzie ma swoje ujście Skawa. Katowice 029 czy jednak Kraków W2? Gdzie są ciekawsze, dostępne z brzegu miejscówki?

Na 029 miałem jakieś wyniki w tym roku, na W2 nigdy jeszcze nie wędkowałem. 

• 2 tygodnie później...

Witam.

Damian ... i w jednym i w drugim wypadku, opłacenie dodatkowej składki rocznej to będzie pewnie jakaś złotówka dziennie ... smile.png

Nie róbmy z siebie dziadów.

Nie śmierdzę nie wiadomo jak groszem, ale stać mnie na to żeby opłacać roczną na trzy okręgi (K-ce, Cz-wa, B-B i jeszcze nizinną u Wilka. W sumie wychodzi to niecałe 100 zł miesięcznie za olbrzymią swobodę uprawiania naszego hobby. Większość moich znajomych płaci więcej miesięcznie za tv czy inernet w domu, ciągnąc chu.nię z sieci, sedząc na fotelu i wpierd.lając czipsy ...

Dzięki temu mam w "perdeli" dylematy i jadę tam, gdzie mi się zechce na ryby a nie tam, gdzie muszę, bo nie mam akurat wykupionej składki.

Polecam z całego serca mniej podobnych dylematów rolleyes.gif wink.png

Pozdrawiam.

Edytowane przez Forest-Natura
  • Like 10

• 10 miesięcy temu...