Skocz do zawartości

Wisła w okolicach Oświęcimia !! (od ujścia rz.Soła do ujścia rz.Skawa)

Bartosz 82

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Jest aktualnie szansa na trafienie suma lub bolenia w okolicach kanału Dwory? Chciałbym pochodzić w tym tygodniu, nie mam pojęcia gdzie szukać tych ryb. Mógłby mi ktoś coś podpowiedzieć?

Już śpieszę z pomocą:

Jak będziesz w tym punkcie: 

49.98770391011096, 19.58145191612955

to wsiadasz w auto i jedziesz tu:

https://goo.gl/maps/tKAfroUsm1GKaQtC7

i tam są piękne sumy;) 

• Like 1

Jest aktualnie szansa na trafienie suma lub bolenia w okolicach kanału Dwory? Chciałbym pochodzić w tym tygodniu, nie mam pojęcia gdzie szukać tych ryb. Mógłby mi ktoś coś podpowiedzieć?

ja w tym roku próbowałem na Wiśle w okolicach Oświęcimia i ciężko z rybami, chyba ze to ja jestem takim słabym wędkarzem jedyne efekty to sumki do 40 cm, ale może jeszcze ktoś inny się podzieli swoimi doświadczeniami 

• Like 1

Z 12 sezonów wiślanych ten jest najsłabszy do tej pory ..choć się jeszcze nie skończył . Tak jakby coś drgnęło ostatnio ale nie ma co zapeszać [emoji41]

Wysłane z mojego moto g82 5G przy użyciu Tapatalka

29 sezonów Wiślanych ten jest mega słaby i obawiam się że będzie coraz gorzej..... 

A więc spędziłem na odcinku 029 trzy pełne wieczory. Łowiłem totalnie na ślepo, poznając dopiero miejscówki nie mówiąc już o tym co znajduje się pod wodą. Pierwsze dwa dni z podniesioną wodą obdarzyły mnie fajnym sandaczem i dwoma szczupakami. Dzisiaj niestety na pusto, chociaż bolenie dość mocno się chlapały. Wymarzonego suma nie udało się niestety złowić, kolejne próby dopiero w drugiej połowie września :) 

• Like 2

• 4 tygodnie później...