PePe. Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Czasem uda się że pierdyknie i się nie zapnie albo spadnie po paru sekundach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzichurybak Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Złoty środek na rybach [emoji28] trzeba kombinować ..różne przynęty i pory dnia . Na naszej "kanałowej" wiśle przechytrzyć bolenia nie jest łatwo Wysłane z mojego moto g82 5G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 25 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 Mam dylemat co do wyboru okręgu na przyszły sezon wędkarski. Gdzie lepiej spożytkować swoje składki na rok 2024? Chodzi mi o brzegowy spinning za sumami, sandaczami oraz boleniami. Powiedzmy chodzi o rejon 30km w górę oraz dół rzeki Wisły od miejsca gdzie ma swoje ujście Skawa. Katowice 029 czy jednak Kraków W2? Gdzie są ciekawsze, dostępne z brzegu miejscówki?Na 029 miałem jakieś wyniki w tym roku, na W2 nigdy jeszcze nie wędkowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 5 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 (edytowane) Witam.Damian ... i w jednym i w drugim wypadku, opłacenie dodatkowej składki rocznej to będzie pewnie jakaś złotówka dziennie ... Nie róbmy z siebie dziadów.Nie śmierdzę nie wiadomo jak groszem, ale stać mnie na to żeby opłacać roczną na trzy okręgi (K-ce, Cz-wa, B-B i jeszcze nizinną u Wilka. W sumie wychodzi to niecałe 100 zł miesięcznie za olbrzymią swobodę uprawiania naszego hobby. Większość moich znajomych płaci więcej miesięcznie za tv czy inernet w domu, ciągnąc chu.nię z sieci, sedząc na fotelu i wpierd.lając czipsy ...Dzięki temu mam w "perdeli" dylematy i jadę tam, gdzie mi się zechce na ryby a nie tam, gdzie muszę, bo nie mam akurat wykupionej składki.Polecam z całego serca mniej podobnych dylematów Pozdrawiam. Edytowane 5 Października 2023 przez Forest-Natura 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlappajka Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 70km dalej też są wybredne 70 km są wybredne ale idzie coś złapać w czerwcu i lipcu. Po sierpniu już są pokłute i mają gdzieś przynęty Wysłane z mojego 2201116TG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek222 Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Wedkujecie cos na 029? jakies efekty panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi