explorator73 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/Brytyjczycy_Polacy_z jedz%B1_nam_wszystkie_ryby,777950,2943A potem dziwią się ludzie, że cudzoziemcy mają ich za troglodytów...To zasługa niektórych naszych ziomków - a zła opinia przywiera niestety również do nas...Pozdrawiam,P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 petrus33 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Ja się wcale nie dziwię, że cały świat uważa Nas za złodziei i bandziorów.......nie może byc inaczej skoro największymi kryminalistami w Polsce są posłowie, prokuratorzy i księża... ..czyli ludzie tzw.publicznego zaufania Co do UK to niestety jest to smutne zjawisko. Mieszkałem w Londynie w latach 1988-2000 i emigracja z tamtych lat to byli zupełnie inni ludzie, głównie młodzi ludzie po studiach. Teraz często odwiedzam Londyn i przerażenie mnie ogarnia, jak widzę co za bydło przyjechało......zero języka, zero wykształcenia, zero kultury osobistej..... Najbardziej w tym wszystkim, żal mi samych Brytyjczyków, bo jest to społeczeństwo niezmiernie tolerancyjne, uczciwe i z natury szanujące prawo......spotkanie się z dzikusami z Polski jest dla nich szokiem. pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Kurde, wątek Polaczków wraca, kiedyś wypowiadałem się na ten temat, po prostu ręce opadają..............obciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 offtopic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Witaj Petrus!!!!prosz? przestan wychwalac Anglików i nie doszukuj si? tylko zla w nowej fali emigracji z Polski bo nie wszyscy z wysp to dzentelmeni .Wystarczy popatrzec na stadiony z kibicami z wysp brytyjskich lub co si? dzieje w hiszpani.To wlasnie oni wraz z niemcami zachowuj? si? skandalicznie .Jezeli juz robisz z siebie swiatowca to b?dz przynajmniej obiektywny .Pewnie ze znajdzie si? lajza z polski ale jest tez wielu porz?dnych ludzi co przyjechali do pracy i za swoj? pracowitosc zyskali uznanie i szacunek anglików .Wbij sobie do glowy wreszcie ze nie ma takiego panstwa gdzie wszyscy to porz?dni lub lajdacy.S? tacy i tacy .A znaj?c twoje zachowanie to musz? stwierdzic ze niewiele przej?les z tradycji i dzentelmenstwa od angoli.Pozdrawiam !!! Krzysztof . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Cześć,Niech zjedzą ... Trza wyluzować Panowie bo ten temat już był tyle razy maglowany, że aż strach .... Proponuję zamknąć temat. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
explorator73
http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/Brytyjczycy_Polacy_z jedz%B1_nam_wszystkie_ryby,777950,2943
A potem dziwią się ludzie, że cudzoziemcy mają ich za troglodytów...To zasługa niektórych naszych ziomków - a zła opinia przywiera niestety również do nas...
Pozdrawiam,
P.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi