Skocz do zawartości
  • 0

"Polacy zjedzą na wszystkie ryby"

explorator73

Pytanie

http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/Brytyjczycy_Polacy_z jedz%B1_nam_wszystkie_ryby,777950,2943

A potem dziwią się ludzie, że cudzoziemcy mają ich za troglodytów...To zasługa niektórych naszych ziomków - a zła opinia przywiera niestety również do nas...

Pozdrawiam,

P.

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ja się wcale nie dziwię, że cały świat uważa Nas za złodziei i bandziorów.......nie może byc inaczej skoro największymi kryminalistami w Polsce są posłowie, prokuratorzy i księża... :unsure: :unsure: :unsure: ..czyli ludzie tzw.publicznego zaufania

Co do UK to niestety jest to smutne zjawisko. Mieszkałem w Londynie w latach 1988-2000 i emigracja z tamtych lat to byli zupełnie inni ludzie, głównie młodzi ludzie po studiach. Teraz często odwiedzam Londyn i przerażenie mnie ogarnia, jak widzę co za bydło przyjechało......zero języka, zero wykształcenia, zero kultury osobistej..... :huh:

Najbardziej w tym wszystkim, żal mi samych Brytyjczyków, bo jest to społeczeństwo niezmiernie tolerancyjne, uczciwe i z natury szanujące prawo......spotkanie się z dzikusami z Polski jest dla nich szokiem.

pozd.

• 0

Witaj Petrus!!!!

prosz? przestan wychwalac Anglików i nie doszukuj si? tylko zla w nowej fali emigracji z Polski bo nie wszyscy z wysp to dzentelmeni .Wystarczy popatrzec na stadiony z kibicami z wysp brytyjskich lub co si? dzieje w hiszpani.

To wlasnie oni wraz z niemcami zachowuj? si? skandalicznie .Jezeli juz robisz z siebie swiatowca to b?dz przynajmniej obiektywny .Pewnie ze znajdzie si? lajza z polski ale jest tez wielu porz?dnych ludzi co przyjechali do pracy i za swoj? pracowitosc zyskali uznanie i szacunek anglików .Wbij sobie do glowy wreszcie ze nie ma takiego panstwa gdzie wszyscy to porz?dni lub lajdacy.S? tacy i tacy .A znaj?c twoje zachowanie to musz? stwierdzic ze niewiele przej?les z tradycji i dzentelmenstwa od angoli.

Pozdrawiam !!! Krzysztof .