Skocz do zawartości

Multik Abu Garcia Ambassadeur STX ????

kijo12

Rekomendowane odpowiedzi

Witam 
zamierzam złożyć swój pierwszy zestaw do castingu  , zamierzam zakupić kijek dragon milenium hd fast jerk 20-60g
no i teraz nasuwa się tutaj pytanie czy taki multik da radę w tym ciężarze wyrzutowym (max 50g )
czy odpuścić sobie ???
nigdzie nie znalazłem info na temat tego multika dla tego pytam się was 

Z góry dzięki za odp 

Witam 

zamierzam złożyć swój pierwszy zestaw do castingu  , zamierzam zakupić kijek dragon milenium hd fast jerk 20-60g

no i teraz nasuwa się tutaj pytanie czy taki multik da radę w tym ciężarze wyrzutowym (max 50g )

czy odpuścić sobie ???

nigdzie nie znalazłem info na temat tego multika dla tego pytam się was 

Z góry dzięki za odp 

Ja wiem, że okres świąteczny i ogarnęło nas wszystkich lenistwo. Ale nie znaleźć nic o jednym z najszerzej opisywanych multiplikatorów to chyba poszukiwania trzeba było prowadzić jedynie na świątecznym stole :P ;)

• Like 3

nie chodzi mi o revo stx tylko zwykle stx ambassadeur 

http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/ambassadeur-stx-a75-p1494-k13498.html

cenowo pomiędzy revo stx a ambassadeur stx jest ok 400 zł :P
sprzęcik ma posłużyć co najmniej 2 sezony uzywać go będę sporadycznie gdyż raczej nastawiam się na bolenie i klenie w rzece 
i dla tego wolał bym coś tańszego i z tąd moje pytanie czy ten kręciołek z linku da radę przy tych wagach 

Edytowane przez kijo12
  • Like 1

Jeśli masz możliwość ściągnąć c3/c4 za podobne pieniądze co ten budżetowy model to po co pytasz, odpowiedź prosta. Bierz c4 różnice między mutikami są znikome teoretycznie, ale nowszy model jakiś taki przyjemniejszy w obsłudze, wydawał mi się lepszy rzutowo, może dlatego, że c4 miałem okazję obsługiwać nowego a c3 lekko dojechane :)

• Like 1

no i udało mi sie zakupić c4  za 340 zł ;) jezeli ktoś szuka recorda to zapraszam na brytyjski ebay 

jest jeszcze parę nowych sztuk cena ok 800 zł i przesyłka 100 zł do pl 

Widziałem wszystko na prawą, szukam w nowej budzie wersji 51 na lewą tej szybszej najlepiej.

Wybaczcie moje niskich lotów pytania, ale oglądnąłem filmiki z tym multikiem i czy chodzący podczas rzutów wodzik, nie wytraca nadto energii lecącej przynęty-wszak chyba sporo potrzeba siły by go napędzać?

Temat był przedmiotem wielu sporów, chyba nie warto do niego wracać

• Like 1