meme174 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Witam miał ktoś ten kij w łapkach i mo?źe powiedzieć coś o nim ? Niestety bardzo mało informacji jest o tym kiju w sieci. Interesuje mnie czy kij ma szczytową akcje, jak zachowuje się podczas holu ryby. Z zało?źenia chce go przeznaczyć do uniwersalnego spiningu z gumą czasem wahadło obrot?łwka itp.. Pozdrawiam meme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozdo Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 ja mam equs maxim 3.00 cw 10-28. Co moge powiedziec o tej wedce to ze wykończenie bardzo staranne, dobrej klasy przelotki. Akcja szczytowa ugięcie progersyne (tak podaje producent). Jak narazie nie złowiłem nim wiekszej ryby takze nie moge sie wypowiedzieć ale sandacze 50-60 wyjezdzaja z wody bez najmniejszych problemow. Wczesniej miałem shimano beastmastera (kt?łry był trochę głuchy przy łowieniu z opadu)z Maximem nie ma takiego problemu. Uzywam jej do łowienia sandaczy i szczupak?łw z brzegu na Wiśle przewa?źnie na gumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Miałem ok. 2003-ciego roku. Raczej do szczytowej akcji sporo mu brakowało, po 3 tygodniach strzeliła szczyt?łwka. 28g z opisu była to legenda, chodził do 21g. Tamten mi nie le?źał, pewnie są ju?ź zmienione konstrukcyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Hmm jak ja to lubię 2 odpowiedzi i to skrajnie ro?źne ;] Dziś jadę obejrzeć kijek i pewnie jutro z rana po pracy będzie test wiec napisze co i jak ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tench77 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 (edytowane) . Edytowane 22 Grudnia 2013 przez tench77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi