Wojciech_B Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 CześćNie nalazłem nic podobnego na forum. Szukam silnika z kolumną S ale ich to jak na lekarstwo za to jest dużo fajnych L'ek. W głowie mej zaświtał pomysł na podniesienie pawęży.Macie jakieś doświadczenie z takim zabiegiem ? A może odradzacie z jakiegoś względu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 12 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Może Ryszard @Maweric ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WojtekCIN Opublikowano 12 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Z tego co czytałem na stronie jest na urlopie a urlop to świętość. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wojciech_B
Cześć
Nie nalazłem nic podobnego na forum. Szukam silnika z kolumną S ale ich to jak na lekarstwo za to jest dużo fajnych L'ek.
W głowie mej zaświtał pomysł na podniesienie pawęży.Macie jakieś doświadczenie z takim zabiegiem ?
A może odradzacie z jakiegoś względu ?
27 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi