matts90 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Witam, Pomóżcie, co to za ryby? Kleń, Jaź, Boleń? Nie do końca potrafię je rozróżnić. Oczywiście szukałem, czytałem więcej informacji w internecie ale zdjęcia i opisy jakie znalazłem nie do końca mnie utwierdzają, że to właśnie ten gatunek. 1. 2. Z góry dziękuję MS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 1. Boleń2. Kleń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Fot. 2 kleń.Fot 1 ze zdjęcia ciężko wyczuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Boleń i Kleń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matts90 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Dziękuję,Też tak obstawiałem ale musiałem się upewnić. Jak je rozróżniacie oprócz płetwy odbytowej i łusek? Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez matts90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Po minie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matts90 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Coś w tym jest - raczej po pysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Naprawdę nie widzisz różnic? Przecież różnice widać gołym okiem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 To jest forum wędkarskie czy .... ornitologiczne ?Jak można mieć kartę wędkarską i nie wiedzieć co to są za ryby ?No chyba, że Kolega dopiero zamierza zdawać na kartę, a wtedy sorki - faktycznie nie jest to głupie pytanie Dobre odpowiedzi są powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Prima Aprillis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Prima Aprillis? Ale trochę spóźniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi