Skocz do zawartości

Spro RED ARC problem z kabłąkiem

Dlugi9555

Rekomendowane odpowiedzi

Boczek musisz odkręcić. Najpierw przykręć kabłąk, ten wygięty drucik w ramię kabłąka ,drugi koniec w ten czarny plastik, plastik w sprężynę, sprężyne wcisnąc , tam jest taki rowek, przykręcić boczek :-) Uwaga przy wciskaniu sprężyny bo potrafi wystrzelić!

Powodzenia :-) w zabawie :-))))

witam Pisałem ci na FB  do kogo masz się zwrócić .Możesz to sam zrobić jak masz troch wyobraźni .Ja szukałem tego plastiku 4 godziny kiedyś w kuchni.Syn nalazł na korytarzu.Powodzenia bez nerwacji.

Płaci Ci za tą reklamę?

@Dlugi jeśli nie dasz rady to napisz jakiś namiar i któryś Ci pomoże za darmo.

Edytowane przez przemo_w

Boczek musisz odkręcić. Najpierw przykręć kabłąk, ten wygięty drucik w ramię kabłąka ,drugi koniec w ten czarny plastik, plastik w sprężynę, sprężyne wcisnąc , tam jest taki rowek, przykręcić boczek :-) Uwaga przy wciskaniu sprężyny bo potrafi wystrzelić!

Powodzenia :-) w zabawie :-))))

Rozkręciłem, wszystko zrobiłem jak należy. SPRO wraca do gry :)  a potrzebny mi był bardzo bo w niedziele Kleń Wkry 2017, i lepiej mieć ze sobą 2 kołowrotki bo to nigdy nie wiadomo. Nigdy nic mi się z żadnym kołowrotkiem nie działo i stąd ta reakcja że nie widziałem co robić a też nie chciałem na siłe nic robić żeby nie zepsuć, bo wtedy to by już nikt nie uratował.  DZIĘKI WIELKIE ;)

Rozkręciłem, wszystko zrobiłem jak należy. SPRO wraca do gry :)  a potrzebny mi był bardzo bo w niedziele Kleń Wkry 2017, i lepiej mieć ze sobą 2 kołowrotki bo to nigdy nie wiadomo. Nigdy nic mi się z żadnym kołowrotkiem nie działo i stąd ta reakcja że nie widziałem co robić a też nie chciałem na siłe nic robić żeby nie zepsuć, bo wtedy to by już nikt nie uratował.  DZIĘKI WIELKIE ;)

No to super :-)

Ps. Jak Ty przy tych " Gwiazdach Internetu " będziesz z tym Spro wyglądał? Daiwe musisz sobie załatwić i już na starcie zapunktujesz :-))))))

Ogarnąłem i wszystko jest prawie OK, byłem dziś nad wodą kabłąk dobrze się otwiera i zamyka, nic nie jest luźno. Ale jest za to inny problem, ten odgłos hamulca tzw "cykanie" bardzo ucichło, jest prawie nie słyszalne, natomiast gdy kręce szpulą rękami w przeciwną strone to słychać właśnie te cykanie jak wcześniej, coś jakby na odwrót się zrobiło