chlodnica Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Hej,jak sobie radzicie przy zbrojeniu na kółkach łącznikowych 2mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Miałem ten sam problem - kupiłem szczypce Rapali - za duże. Daiwa - za duże (urok internetu i opisów).Kupiłem Savage Gear i bingo - dają radę powiedzmy bez większych problemów ;-) Tapatalknięte z komórki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Ja do tej precyzyjnej operacji wykorzystuje stare kleszczyki do paznokci ,a robię to mniej więcej tak (nie będę się rozpisywał przedstawię to na fotkach )Niezbędne rzeczy upload image onlinechwytam kółeczko upload fotoi nabijam kotwiczkęadult image hostingi równocześnie gdy kółko jest rozszerzone nabijam smużaka screen shot windows 7gotowe capture Na drżenie rąk, lepsze wyostrzenie wzroku i ukojenie nerwów, proponuję przed tym zabiegiem zażyć naturalny magiczny napój (%) na bazie śliwek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Ja zrezygnowałem z tak małych kółeczek. Za dużo zabawy. W domu jeszcze pół biedy, można było się pobawić.Gdy wyszła kilka razy konieczność zmiany nad wodą, zrezygnowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Nad wodą to trzeba mieć zapasową przynętę ???? Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Ja używam małych (chyba 14cm) kleszczy chirurgicznych typu Kocher. Wygląda to jak peany, tylko na końcu ma ząbki. Ząbki lekko zeszlifowałem -zaznaczone na czerwono na fot. Nie wiem czy są lepsze sposoby ale od kiedy podszlifowałem te ząbki nie mam już potrzeby szukać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Cienkie szczypczyki odpowiednio wypiłowane - uniwersalne do każdego rozmiaru kółka...Sprawdziły się kiedyś przy uzbrojeniu 400szt mini cykad. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Są specjalne szczypce do kółek, kupiłem niedawno o ile pamiętam to chyba Spro, jakieś 20 zł dałem [emoji6] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Nie zauważyłem, że już o tym było [emoji14] Mi ogarniaja kółka mistral nr. 3 Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Najmniejsze szczypce segera wewnętrzne ogarną każde nawet najmniejsze kółka.koszt 5-15 zł i problem z głowy.tak jak napisał cyprys19 do cykad niezastąpione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 "szczypce" cormorana, ogarniają małe kółeczka bez problemu, przy najmniejszych trzeba szlifnąć delikatnie boki i jest ok. Kupiłem kiedyś małe spro to zszedł ocynk z tego "ząbka", i zrobiła się taka dziura że nie ogarniało kółek spłaszczonych jak najmniejsze Kamatsu, a te cormoranki bez problemu załatwiaj temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eseo Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Witam. Ostatnio kupiłem szczypce Daiwa i są OK, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi