Guzu Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Witam Pytanie kieruje do zorientowanych .Jak sytuacja na Bugu powyzej Terespola - odcinek do Slawatycz.Wybieram sie tam na kilka dni pod koniec miesiaca i bede wdzieczny za jakies informacje z pola walki. Z gory dziekuje za pomoc Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jujus20 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 mam kolegów z kodnia więc to nie daleko! Rozmawiałem z nimi i mówią ze maja bardzo duży problem z łowieniem przez wodę bo jest bardzo duza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Dzieki za komentarz. Jeszcze 10 dni do mojej wizyty na Podlasiu.Moze woda spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Witam, Wczoraj wróciłem z Pratulina, byłem 7 dni. Woda bardzo wysoka i codziennie inny poziom +/- parę cm. Z rybkami ciężko, boleń po ruskiej stronie bije ładnie ale wieczorem. Ja niestety trafiłem tylko parę niewymiarowych sandaczy i sumów.Radzę zabrać bardzo dużo środka na komary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Dzisiaj wróciłem z okolic Woli-Uhruskiej,woda wysoka dostęp do koryta bardzo trudny łowienie jeszcze trudniejsze jedynie na starorzeczach jakaś drobnica bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi