Artek Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Czy ktoś z kolegów posiada lub posiadał kijek z tematu? Chodzi mi o kij dł. 2,7m. Niestety nie wiem jaki on posiada cw.W tej długości był jeden cw. czy czy kilka? Proszę o opinie na temat tej wędki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Chodzi Ci o stary , dobry Microbite?? , z tego co pamiętam był jeden ciężar wyrzutowy dostępny - kiedyś wędka , marzenie Pamiętam że kumpel taki miał , o jak ja mu zazdrościłem Niestety o właściwościach użytkowych niewiele napiszę, bo ich po prostu nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Na allegro ktoś takiego sprzedaje, to się go zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Może zapytaj Janusza Widła,coś mi się kojarzy(albo mylę) że miał/ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Właśnie mam na myśli tego z alle, to jest chyba ten stary model. Pisałem do gościa, ale nie odpisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 He he ja mam.... 1-10 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 He he ja mam.... 1-10 grFriko coś więcej na temat tej wędki możesz powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marszal Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 W czasach, gdy operowałem jeszcze spinningiem, miałem dwie Microbitki: 2.7 i 3.0 m. To były wędeczki do połowu kleni i jazi na małe woblerki,takie do 1,5 - 2 cm. Miały wklejoną szczytówkę i przez to były bardzo czułe. W holu stawały się uległe i nie "wypuszczały" ryb. Z tymi kijkami mam bardzo dobre wspomnienia. Jako produkt seryjny, naprawdę udana konstrukcja. Jedyne, do czego można było się przyczepić to jakość przelotek, zwłaszcza tych na szczytówce. Lepsze w tym rodzaju (moje zdanie) było tylko wędzisko DAM Senso de Lux, ale dostępne jedynie w długości 245 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 U mnie są dwa egzemplarze 3 m . No w sumie jeden 2.90 m bo strzeliła ta czerwona końcóweczka. Wyszło na lepsze bo kijek jest mega na klenio-jazie pod małe woblerki i obrotki. Ten 2.90m został rozebrany ze wszystkiego łacznie z lakierem i ponownie poskładany. Drugi nowy czeka w pokrowcu na lepsze czasy nie do sprzedania jakby kto pytał ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 U mnie są dwa egzemplarze 3 m . No w sumie jeden 2.90 m bo strzeliła ta czerwona końcóweczka. Wyszło na lepsze bo kijek jest mega na klenio-jazie pod małe woblerki i obrotki. Ten 2.90m został rozebrany ze wszystkiego łacznie z lakierem i ponownie poskładany. Drugi nowy czeka w pokrowcu na lepsze czasy nie do sprzedania jakby kto pytał ;-)Ten Zebco to wg. Ciebie kijek szybki czy raczej kluchowaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 To była najlepsza wklejka jaka miałem, a mam ich wiele,także JP.Jak to jest ,że przez 20 lat nikt nie potrafi wyprodukować kija o takiej akcji.Jakby coś to szukam szczytowki do 270 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Szybki nie jest ale też nie bardzo kluchowaty. Jakby był szybki to nie był by taki zajebisty jak jest ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okon6666 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 lowie microbajtami 240,..cm i270 cm na czystym sielawowym glebokim jeziorze ,Lowie na paprochy 1,5g i 1,8 g.Microbajt to straszliwa bron sama lowi ryby,ma taka akcje ze nie spadnie z niej zadna ryba. Czulosc niesamowita Mikros przy microbajcie to sztywna paleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Mam dwa 2,4 m, jeden starszy z węglową wklejką drugi młodszy z szklaną wklejką, ale oba mają ponad 20 lat. Cw na tych kijach nie jest podane. Genialne kije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okon6666 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 microbajty w\g mnie maja ciezar wyrzutowy o-4g . W\G mojego kolegi po kiju 0-5 g. Lapie nawet uklejki male plotki oczywiscie w odpowiednich warunkach . Moim duzym przylowem na okoniowej glowce / spad na18m / byl szczupak 82cm Podebrany po ok. 45 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 microbajty w\g mnie maja ciezar wyrzutowy o-4g . W\G mojego kolegi po kiju 0-5 g. Lapie nawet uklejki male plotki oczywiscie w odpowiednich warunkach . Moim duzym przylowem na okoniowej glowce / spad na18m / byl szczupak 82cm Podebrany po ok. 45 min.To teraz Pana egzemplarz zasili moją kolekcję Old Scholl.. Dzięki za rozmowę tel Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okon6666 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Bylo sierpniowe popoludnie lowilem microbajtem na spadzie 12m .Na paprochy w glebinie nic nie bralo. Nagle zawial wiatr w moja strone pojawila sie fala. Z fala pojawil okon ale uderzal w drobnice na powierzchni . zalozylem 3cm oliwkowego sieka z zaczepiona kostka cukru na rozpuszczalnej zylce .., Siek mial zaczepiony czerwony malutki strzepek twistera . sieka prowadzilem bardzo wolno najwolniej jak mozna.I nagle pojawil sie okonek min 42-48cm plynal za woblerem serce mi zamarlo wszystko widze w polaroidach .po3m okon zabiera czerwony strzepek twistera i ginie w glebinach Czy to prawda czy falsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Panowie pytanko mam. Ile trzeba by dać za owy patyk (Zebco Microbite 270) w stanie magazynowym - nieużywany, z folią na korku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Panowie pytanko mam. Ile trzeba by dać za owy patyk (Zebco Microbite 270) w stanie magazynowym - nieużywany, z folią na korku?Zależy czy takowy znajdziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Znalazłem nawet ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Znalazłem nawet ????Uuuuu to gratuluję... A co do ceny, sam jestem ciekaw za ile będzie chciała sprzedać osoba u której znalazłeś tytułowy kijaszek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 No dobra, nie będę ładować. Kij już mam ???? Zastanawiam się tylko czy go sobie zostawić, czy puścić dalej. Kupiłem w "pakiecie" razem z kilkoma innymi patykami z tamtych lat. W sumie bardziej chodziło mi o stare Jaxony selection 2000 (3szt.) Stan jak wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Wygląda to mniej więcej tak <a https://www.fotosik.pl/zdjecie/3e0a5f0d3106eb87 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESIEK_G Opublikowano 17 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Mam ten kijek 2.70cm o cw nie opisanym w idelnym stanie,posiada go ktoś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogunow Opublikowano 17 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Mam i ja.Mój ulubiony na okonia na małe gumki.3 lata temu przeszedł totalną metamorfozę. Ze starej wędki został tylko blank oskurowany z lakieru. Dostał nowe lekkie przelotki, nowy dolnik, korek i uchwyt. Po tej zmianie jeszcze bardziej zyskał na czułości i lekkości. Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi