zander3 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 witam, tak ja w temacie... Chcialem sie dowiedziec wszelkich informacji na temat sektorow, czyli jakies mapki itd.. ..a także, o jakichs pewnych miejscówkach na Turawie...aby chociaz zapunktowac. Wszelkie info. mile widziane!! z gory dzieki wam wszystkim!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dulgimic Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Kiedy mają się odbyć te zawody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Za tydzień, czyli 19-21 sierpień 2011. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Witam,i dołączam do pytania,jak byście mieli jakieś ciekawe info o sektorach to podeślijcie komunikat organizatora z sektorami: http://www.pzw.org.pl/opole/wiadomosci/49162/61/vii_klubowe_ mistrzostwa_polski_w_wedkarstwie_spinningowym__opoleZ góry dzięki JAZ mam nadzieje, że za rok znowu wy zrobicie. Po waszych mistrzostwach pozostały miłe wspomnienia... PozdrawiamPGr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 2009 - organizacja II-iej ligi to ja i 3osoby.2010 - ja tylko troszeczkę pomagałem (w końcu mogłem wystartować), klubówkę robił klub ze Słubic. W tym roku we wrześniu I Liga, a za rok... prawdopodobnie coś będzie, bo niby są warunki i jest dobrze, tylko ta Oderka coś sobie jaja robi (wysoki stan wody), bo chyba na ilość ryb nikt nie narzekał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 ...hehe, na Turawie juz takiego eldorado co rok temu w slubiach RACZEJ nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Byle by okonki z gruntówki nie decydowały o wynikach to już będzie nieźle.Do tej pory, jak mówię komuś o wynikach z Słubic, to nie chce wierzyć, wielkie oczy robi na ilość dużych ryb... i myśli że ściemniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Powodzenia Panowie:)Jakieś relacje po zawodach mile widziane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekj Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Byle by okonki z gruntówki nie decydowały o wynikach to już będzie nieźle.Do tej pory, jak mówię komuś o wynikach z Słubic, to nie chce wierzyć, wielkie oczy robi na ilość dużych ryb... i myśli że ściemniam Mi też nie wierzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Może Ktoś w paru słowach opisać ten odcinek Nysy Kłodzkiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekj Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Jak wyniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Cassus rulezz!!! - number łan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Cassus rulezz!!! - number łan. Noooo proszę.A kolega Jacek nie wystartował w obronie tytułu z zeszłego roku?Ryb nie było na bogato jak w Słubicach ale niektórzy trochę połowili.Poniżej dla zainteresowanych wyniki z pierwszego i drugiego dnia,dzisiejszych i końcowych nie odnalazłem.Doszły mnie tylko telefoniczne wieści że dzisiaj były fajne ryby na sektorze Nysa oraz ponoć w końcu złowiono na zbiorniku sandacza(chyba jedynego) . http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/38/wiadomosci/50208/ pliki/wyniki_vii_kmp_20110819.xls http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/38/wiadomosci/50208/ pliki/wyniki_vii_kmp_2011081921.xls Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Drużyna 2-osobowa była, trzeciego brakowało, a kol.Jacek ciężko zapracowany i mało śpi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Gratulację dla Nurtu za srebro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 To nie te forum, żeby poruszać pewne sprawki. Telefonicznie byłem na bieżąco i co nie co wiem i porównuję sytuację znad wody do słubickich warunków (2009-IILiga, 2010-klubówka). Następne Klubowe Mistrz.Polski, które się skończyły można uznać i zakwalifikować jako Okoniowe Mistrzostwa Polski (Okoniowe czyt. boczny trok). O nagrodach chyba nie ma się co rozpisywać, bo też jest przepaść tym co było u nas, a tym co się rozdaje w innym markowych imprezach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Organizacyjnie marnie to wszystko wyglądało i niebogato,ryby też nie darzyły[przerzucanie krótkich okonków aby paroma zaliczyć turę w zielonej od glonów wodzie nie jest szczytem marzeń] a i metoda[trok]też nie bardzo pozwala pokazać,na co kogo stać. W rzece była ryba,ale dostęp do wody trzeba było sobie wywalczyć przedzierając się przez dżunglę krzaków i pokrzyw a przybierająca woda nie pozwalała brodzić,poza tym to raczej kanał bez jakichkolwiek ostróg czy nawet przeszkód. Ogólnie,o rybie decydowały namiary i napłynięcia-kto miał,ten łowił,ci co nigdy tam nie pływali mieli problemy ze znalezieniem ryby.Wszyscy,którzy łowili w ubiegłym roku w Słubicach z rozrzewnieniem wspominali tamte mistrzostwa.Gratulacje dla zwycięzców i do następnego razu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi