Skocz do zawartości

SPINN. KLUBOWE MISTRZOSTWA POLSKI - OPOLE 2011 !

zander3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

i dołączam do pytania,jak byście mieli jakieś ciekawe info o sektorach to podeślijcie B)

komunikat organizatora z sektorami:

http://www.pzw.org.pl/opole/wiadomosci/49162/61/vii_klubowe_ mistrzostwa_polski_w_wedkarstwie_spinningowym__opole

Z góry dzięki

JAZ mam nadzieje, że za rok znowu wy zrobicie. Po waszych mistrzostwach pozostały miłe wspomnienia... :D

Pozdrawiam

PGr

2009 - organizacja II-iej ligi to ja i 3osoby.

2010 - ja tylko troszeczkę pomagałem (w końcu mogłem wystartować), klubówkę robił klub ze Słubic. W tym roku we wrześniu I Liga, a za rok... prawdopodobnie coś będzie, bo niby są warunki i jest dobrze, tylko ta Oderka coś sobie jaja robi (wysoki stan wody), bo chyba na ilość ryb nikt nie narzekał :lol:.

Cassus rulezz!!! :lol: - number łan.

Noooo proszę.

A kolega Jacek nie wystartował w obronie tytułu z zeszłego roku?

Ryb nie było na bogato jak w Słubicach ale niektórzy trochę połowili.Poniżej dla zainteresowanych wyniki z pierwszego i drugiego dnia,dzisiejszych i końcowych nie odnalazłem.Doszły mnie tylko telefoniczne wieści że dzisiaj były fajne ryby na sektorze Nysa oraz ponoć w końcu złowiono na zbiorniku sandacza(chyba jedynego) :huh: :wacko:.

http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/38/wiadomosci/50208/ pliki/wyniki_vii_kmp_20110819.xls

http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/38/wiadomosci/50208/ pliki/wyniki_vii_kmp_2011081921.xls

Pozdrawiam Tomi B).

To nie te forum, żeby poruszać pewne sprawki. Telefonicznie byłem na bieżąco i co nie co wiem i porównuję sytuację znad wody do słubickich warunków (2009-IILiga, 2010-klubówka). Następne Klubowe Mistrz.Polski, które się skończyły można uznać i zakwalifikować jako Okoniowe Mistrzostwa Polski (Okoniowe czyt. boczny trok). O nagrodach chyba nie ma się co rozpisywać, bo też jest przepaść tym co było u nas, a tym co się rozdaje w innym markowych imprezach.

Organizacyjnie marnie to wszystko wyglądało i niebogato,ryby też nie darzyły[przerzucanie krótkich okonków aby paroma zaliczyć turę w zielonej od glonów wodzie nie jest szczytem marzeń] a i metoda[trok]też nie bardzo pozwala pokazać,na co kogo stać. W rzece była ryba,ale dostęp do wody trzeba było sobie wywalczyć przedzierając się przez dżunglę krzaków i pokrzyw a przybierająca woda nie pozwalała brodzić,poza tym to raczej kanał bez jakichkolwiek ostróg czy nawet przeszkód. Ogólnie,o rybie decydowały namiary i napłynięcia-kto miał,ten łowił,ci co nigdy tam nie pływali mieli problemy ze znalezieniem ryby.Wszyscy,którzy łowili w ubiegłym roku w Słubicach z rozrzewnieniem wspominali tamte mistrzostwa.

Gratulacje dla zwycięzców i do następnego razu!