fredi4477 Opublikowano 7 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Witam długie wieczory:) i będzie czas na nowe wzorki i kolorki CDN ,Pzdr Fred . . . . CDN ,Pzdr Fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Czuje że przed sezonem zrobimy jakaś wymiane Super robota!!!Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Czuje że przed sezonem zrobimy jakaś wymiane Super robota!!!Gratki! igor zapewniam cie ze warto... mam w domu kilka sztuk i musze powiedziec ze nie dosc ze sie pieknie kreca to i jeszcze ryby lowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 9 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 . . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 9 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 . . sorki za słabe fotki CDN Pzdr FRED Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 9 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Jestem pod wrażeniem. Piękna robota - nid dodać nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 11 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Witam tym razem z innej beczki ,długość listka7,5cm szerokość 2,4 cm ,głeboko profilowana i bardzo wąsko chodząca cienka hartowa blaszka 0,75 mm polerowany lakierowany mosiądz bardziej pod duże kaczodziobe waga 19g . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Witam dziś powstał kolejny nowy wzorek tym razem trociowy LONG #3,5 długość listka 5,5cm szerokość 2cm [2mm szerszy i 5mm dłuższy od longa #3] długi wąski korpusik wagowo gra .Jutro testy na Gwdzie ale szczerze myśle że ta wirówa pierwsza poleci do wody 1 Stycznia do Słupi > > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Czy mogę zamówić u Ciebie pudełko pstrągowych blaszek? Różnych? Tobie pozostawię wybór - raczej wieksze bo jak patrzę na ten wątek i to co pokazujesz to .... nie mogę sobie odmówić. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Czy mogę zamówić u Ciebie pudełko pstrągowych blaszek? Różnych? Tobie pozostawię wybór - raczej wieksze bo jak patrzę na ten wątek i to co pokazujesz to .... nie mogę sobie odmówić. PozdrawiamRemekWitam tak możesz spokojnie zamówić nr tel mam w profilu . Konkretnie możemy uzgodnić wage ,rozmiar, prace i kolorystyke (troszke trzeba czekać bo roboty mam sporo}Pzdr Fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Świetnie! Szukuję się?już, jako wyposzczony gościu, na nowy sezon pstrągowy. Następnego roku już nie odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Świetnie! Szukuję się?już, jako wyposzczony gościu, na nowy sezon pstrągowy. Następnego roku już nie odpuszczę Pożyjemy - zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 16 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 robota pierwsza klasachylę czołapytanie techniczne, oczywiście jeśli można, to ja kolega wykonuje korpusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 17 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Witam Hubertus korpusy nawijam na wkrętarce plus obróbka mechaniczna ,szlifowanie,polerowanie malowanie i na koniec lakier, na początku nie będą wychodzić kwestia wprawy ,życze cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Witam, Produkcja niesamowita. Marzy mi się kurs produkcji tego typu przynęt krok po kroku, oczywiscie w Twoim wykonaniu . Co Ty na to? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 17 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Witam, Produkcja niesamowita. Marzy mi się kurs produkcji tego typu przynęt krok po kroku, oczywiscie w Twoim wykonaniu . Co Ty na to? Pozdrawiam!Witam obrobie sie troche z zamówieniami to zrobie kilka fotek z dokładnym opisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 19 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Witam trociowe long#3 Pstrągowe #nr2 4,5 gr [sobol18 Twoje 5 szt jutro wysyłka] pstrągowe ciemna przepalanka#nr2 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 19 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Czekam zatem z niecierpliwością na kurs... To będzie dopiero gratka... Te ostatnie blaszki - coś pieknego... Chce jedną taką na testy ... Cóż za precjoza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Hej tak się zastanawiam czy nie warto było by dać kółka łącznikowego do połączenia z kotwicą. Będzie to miało jakiś wpływ na pracę obrotówki???????. Wtedy będzie możliwość zamontowania dowolnej kotwicy.Obroty 1 klasa w twoim wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Już nie mogę się doczekać aż przetestuję ich pracę są śliczne świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 19 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Hej tak się zastanawiam czy nie warto było by dać kółka łącznikowego do połączenia z kotwicą. Będzie to miało jakiś wpływ na pracę obrotówki???????. Wtedy będzie możliwość zamontowania dowolnej kotwicy.Obroty 1 klasa w twoim wykonaniu cześć można dać kóko w pstrągowych ,ale trzeba by koralik wywalić bo kotwica bedzie za daleko od listka [spady ryb],dlatego zakładam od razu kotwice takie jakie kto chce.w trociowych jest miejsce na kółko ,każdy ma przekonanie do innych kotwic ja jade na ownerkach Możnna też zrobić zapinke w korpusie ale to już nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi