fredi4477 Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Tomek Twoje NR #3 wagowo trafiłem na 6 gr [rano wyśle] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 26 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 [Adam Twoje 12szt #2] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Witam, a ja już swoje dostałem , bajka jeszcze tylko kotwice z chwostami i czekam na rozpoczęcie sezonu.Dzięki Fredi, blaszki rewelacyjne.pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Oj, ciężko oderwać wzrok od tych obrotek, ciśnienie skoczyło Mam dwa pytania: 1) widzę że stosujesz dwa typy strzemiączek tj. zaginane z blaszki i takie z przewierconą dziurką - czy Twoim zdaniem to czyni jakąś różnicę, bo spotkałem się z opiniami że te z blaszki podobno sa gorsze od tych z dziurką 2) czy do oczek na drucie używasz maszynki czy szczypcami robisz oczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Oj, ciężko oderwać wzrok od tych obrotek, ciśnienie skoczyło Mam dwa pytania: 1) widzę że stosujesz dwa typy strzemiączek tj. zaginane z blaszki i takie z przewierconą dziurką - czy Twoim zdaniem to czyni jakąś różnicę, bo spotkałem się z opiniami że te z blaszki podobno sa gorsze od tych z dziurką 2) czy do oczek na drucie używasz maszynki czy szczypcami robisz oczka? Witam do trociowych#3 daje strzemiączka blaszane [na rzekach blacha bardziej dostaje w kość te są bardziej wytrzymałe nie gną sie, w nutcie ciężka blacha na tym strzemiączku dobrze kręci ]na jeziora można do #3 dawać te druciane .Do pstrągowych od nr #0 do #3 daje małe druciane strzemiączka [można też dać te blaszane ale otwór w tych małych agliach trzeba wtedy większy wiercić blaszane poprostu są mocniejsze .Oczka robie szczypcami Pzdr Fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 28 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 wersja próbna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 30 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Kolejne kilka gotowe,[jutro wyśle ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeniman Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 witam bardzo mi sie podobaja twoje obrotowki bardzo chetnie kupie pare pstragowych modeli , pozdrawiam łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 witam bardzo mi sie podobaja twoje obrotowki bardzo chetnie kupie pare pstragowych modeli , pozdrawiam łukaszWitam mój tel Masz w profli lub na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Bongo obiecana fota ,jeszcze ciepłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 parzą aż! nie mogę sie doczekać kiedy pójdą do wody:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 i kolejne trociowe gotowe do montażu . . CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 . . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Na trociowe ostatki . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Zatkało mnie -rewelacja normalnie szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Witam Marcyś wyszły takie trociowe 15 gram ,szczupakowe 10 gram ,małe cometki# 2,5 wagowo 7 i 9gram . . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 ech Fred.. znowu szalejesz Czy wszyscy z Czarnego muszą robić najlepsze kozackie przynęty wędkarskie Na nowy sezon zaopatrzę się w ten cudny złomik pozdro Przemas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUL Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 @fredi4477 Czy można u Ciebie kupić obroty ? Nie odbierasz tel. Na maile też brak odpowiedzi... mimo wcześniejszego kontaktu. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Tak jestem juz w domu można zamawiać pzdr Fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Witam MIKUL gotowe ,wysłane dziś za cierpliwość przesyłka gratis + jedna sztuka gratis pozdr Fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi