norbertkrakow Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Witam, cuda robisz. Robisz wielkość 0, 1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) Po długich próbach i testach powstał nowy pstrągowo-okoniowy killer[attachment=7987]1-HPIM6985.jpg[/attachment] Edytowane 21 Czerwca 2014 przez fredi4477 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Po długich próbach i testach powstał nowy pstrągowo-okoniowy killer[attachment=7987]1-HPIM6985.jpg[/attachment]Jakiś taki mało widoczny. Fredi popraw proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga50 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 O ile to nie tajemnica to jaka jest średnica drutu do ciężarków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 fredi4477 ; Czy mogę Ci przesłać " like " od mojej żony , za Twoje świetne blachy tzn. kolczyki.Normalnie , moja "stara" tzn żona .... oszalała na Twoim punkcie i wędkarstwa...ha,ha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_M Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Hej.A czy sa jakies sposoby aby naniesc miedz,jakas pasta czy cus?Czy tylko galwanizacja? Palnikiem gazowym można napawac miedź, srebro i inne metale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochol Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Witam czy moge poprosic o podanie nr telefonu do kolegi na priv. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi