krzyko Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Fajny złom, nietuzinkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 pasja i papierosy, to zawsze działa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Przepiękna robota.Podziwiałem w milczeniu pełnym szacunku dla staranności o wykończenie każdego detalu...Pozwolę sobie, jako że mam drobne doświadczenia z garbatkami, zwrócić uwagę - korpusiki mogą okazać się zbyt lekkie do tej wielkości skrzydełka. Ale garbatka pracuje już gdy "muśnie" wodę, więc mogę się mylić. Daj znać, jak wypadły testy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Mega piękne i na pewno łowne blaszki,oryginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Też jestem ciekaw wyników testu Czekam na szczere sprawozdanie! Garbatka to cieżki temat....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Masz może film z pracą takiej garbatki? Czy to Twoja 1-wsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) Cześć Igor wiem temat garbbatki nie łatwy dlatego mnie kręci ,zrobie jeszcze kilka z cięższym korpusem w innym kształcie większy profil listka i mniejszy otwór ,w niedziele testy pzdr [wzorowałem sie na starym listku garbatki wyciągnietej z Gwdy] Edytowane 8 Lutego 2013 przez fredi4477 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Mniejszy otwór to dobry kierunek Wrta to jest fajna garbatka, kształtem podobna do tych Twoich możesz coś podpatrzeć.Dla mnie najlepsza na jakie łowiłem.Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Małe dzieła sztuki. SUPER !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Kilka nowych wzorków. . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 O zaszalał Pan Pan Panie kolego -dla mnie bomba . Jaka wielkość tych cudeniek -miałbym dla nich zbiornik do pływania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 O zaszalał Pan Pan Panie kolego -dla mnie bomba . Jaka wielkość tych cudeniek -miałbym dla nich zbiornik do pływania .Witam te to long #3 i # 2,7 szykowane pod trocie robię nie typowe i nie Pan TYLKO Fredi pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Te 7 na hechty jak złoto ,w lecie szukają takich szeleszczących gadgetów -aż się zastanawiam co tu zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Mniejszy otwór to dobry kierunek Wrta to jest fajna garbatka, kształtem podobna do tych Twoich możesz coś podpatrzeć.Dla mnie najlepsza na jakie łowiłem.Powodzenia!Igor te pierwsze chodziły w miarę,jednak troszkę biły metodą prób i błędów doszedłem ...i jest ok pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Srednica otworu byla przyczyna czy jeszcze cos innego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Srednica otworu byla przyczyna czy jeszcze cos innego Cześć Igor tak średnica otworu i zwiększyłem wagę korpusu Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 24 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Pokończe reszte to wstawie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Widzę że szykuje się jakaś special edytion na 2014 rok.Wyszły rewelacyjnie.Dla mnie Osa najlepiej się prezentuje i zapewne zębatym też.Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Super blaszki osa jest na prawde zarąbista a ta z lisciem też wpada w moje gusta świetna ręczna robota to lubie nie jakieś tam masowe wyroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Dzięki fredi miód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 31 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 . . . . dla mojej rybki . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Jak patrzę na te Twoje cacka, to mam wrażenie, jakbym zachowywał się identycznie jak moja kobita w sklepie z błyskotkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Jeszcze ciepłe pstrągowe - klasyczna aglia # 2 waga 5-6g . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil vfr Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Jeśli to nie tajemnica czy mógłbyś mi powiedzieć jak wykonujesz wzorki na skrzydełkach typu trójkąty,kwadraty itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi