platynowłosy Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Witam Panowie My tu narzekamy, że pogoda, że wiatr d...urywa, że zimno...że bania będzie na rybach.. A tu moja Córa przysyła mi taką info: "Tatuś...44 km, 22 w błocie i 22 w śniegu.. poniżej 9 godzin...jestem szczęśliwa...." http://biegiwszczawnicy.pl/pl/trasy/wielka-prehyba/ No to Córa, to dla Ciebie; A Tatuś? Tatuś do szafki i destylat: The Quiet Man 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) No ALEX przykładem to Ty "nie świecisz"...ha ...ha ... ha...zwłaszcza dla wysportowanej "CÓRY"!Raczej dla uczczenia powinieneś przebiec od mostu "siekierkowskiego" do "Grota". Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Ale podobieństwo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Gratulacje dla Córy☺ i dla Taty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Mnie od samych zdjęć nogi rozbolały... Gratuluję Córki, gratuluję Córce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Panowie, dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Alek, ale czy Córa wpada tu czasem na forum, odebrać gratulacje, czy taka zabiegana ? ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi