volfi Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Witam,koledzy jaka możecie polecic żylke fluo do opadu, dobrze widoczna nad woda mala rozciagliwą grubosc okolo 0,15 max 0,18z góry dzieki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 To nie lepiej zastosować plecionkę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfi Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 pletka szybko traci kolor a chodzi mi o widocznosc nad woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmo Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 pletka szybko traci kolor a chodzi mi o widocznosc nad woda.Kupiłem żyłkę żółtą fluo Trabucco, nie pamiętam jaki dokładnie model i strasznie się rwała. Dowiedziałem się, że żyłki fluo poprzez stosowanie barwnika są dużo słabsze od tradycyjnych żyłek, dlatego nie polecam. Z żyłek lepiej widocznych dla wędkarza stosuję Dragon Millenium Perch, jest w kolorze niebieskim i nieźle ją widać na powierzchni wody, przy tym jest mocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Z żyłek lepiej widocznych dla wędkarza stosuję Dragon Millenium Perch, jest w kolorze niebieskim i nieźle ją widać na powierzchni wody, przy tym jest mocna.Nie mogę sobie przypomnieć, żebym kiedykolwiek łowił chujowszą żyłką. W zeszłym roku kupiłem 0,16 albo 0,18 bo potrzebowałem a nie miałem czasu szukać. Całkiem mocna jest owszem, ale jest sztywna, ma straszną pamięć,się skręca i robią się brody. Do opadu jeśli cięższe przynęty to mogła by się sprawdzić, do lekkich porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi